Logga in

Beställ och hantera domännamn i din iPhone

Med Loopias iPhone-app kan du enkelt och snabbt beställa nya domännamn och hantera dina befintliga var du än är.

Observera att du också kan logga in i direkt Loopia kundzon med din mobil. Kundzonen är mobil- och surfplatteanpassad och fungerar lika bra oavsett om du har iOS, Android, Windows Phone eller någon annan mobil plattform.

Funktioner i Loopia iPhone-app

 

Ladda ner vår iPhone-app
nu direkt (gratis)

 

Så här enkelt kommer du igång

Vill du ha koll på vår blogg, driftstatus och få enkel tillgång till vår support behöver du bara ladda ner Loopia iPhone-app och starta den. För att hantera domännamn och fakturor går du igenom följande enkla steg:

  1. Logga in i kundzonen och skapa en API-användare* genom att välja "Kontoinställningar → LoopiaAPI". Fyll sedan i uppgifterna under "Lägg till ny användare" och klicka "Lägg till".
  2. Ladda ner Loopia iPhone-app och öppna "Inställningar → Loopia" på hemskärmen i din iPhone. Fyll sedan i uppgifterna för den API-användare du just skapade.
  3. Nu är det bara att starta Loopia iPhone-app och börja beställa och hantera dina domännamn.

* Loopia iPhone-app är skapad med LoopiaAPI.

Har du önskemål om vad framtida versioner av vår iPhone-app ska innehålla? Kontakta oss på app@loopia.se med dina tankar.

Loopia iPhone-app

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Frågor om din faktura? Läs vår Faktura FAQ

Funderar du över något annat?

Många av de frågor som inkommer till oss har vi skapat guider/färdiga svar för i vår kunskapsdatabas. Testa gärna att söka i denna för att snabbt få ett svar på din fråga.

//Loopia Support