Januari 2007

Hej,

God fortsättning på det nya året och välkommen till vårt första nyhetsbrev.

Även om vi och våra servrar arbetar dygnet runt för att ditt domännamn, hemsida och e-post alltid ska fungera så har vi historiskt sett varit rätt så tystlåtna om det vi gör. Det tänker vi ändra på nu.

Med vårt nyhetsbrevet kommer vi hålla dig uppdaterad om vad som händer, när det händer och hur det händer. Framtiden är ljus för oss och våra kunder. Under 2007 ser vi fram emot att få presentera ett flertal intressanta nyheter och uppdateringar för dig.

Vi är givetvis ingenting utan våra kunder och det är med hjälp av er som vi har möjlighet att utveckla oss och våra tjänster. Om du har några frågor, funderingar eller önskemål så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@loopia.se.

Vänliga hälsningar,

Jonathan Sulo
Jonathan Sulo
Verksamhetschef, Loopia AB

 

Innehållsförteckning:

 

Nyårspresenter

Våra kunder är världens bästa kunder. Därför vill vi erbjuda dig det bästa möjliga. Här kommer några nyårspresenter från oss till dig, ett antal högt efterfrågade funktioner till våra webbhotellspaket.

Dessa nyårspresenter kommer att lanseras den 15:e januari 2007.

Kostnadsfri MySQL-databas
Vi kommer att inkludera en MySQL-databas i våra webbhotellspaket. MySQL är en väldigt kraftfull och effektiv databas, som fungerar alldeles utmärkt med t ex PHP och ASP. Vi kör vår MySQL-tjänst på dedikerade och väldigt kraftfulla databasservrar, med möjlighet till administration genom ett webbgränssnitt och en lokal MySQL-klient.

Blogg
Vi kommer att introducera en riktigt smidig bloggtjänst i våra webbhotellspaket. En blogg brukar i regel vara en personlig hemsida/dagbok men den kan även användas av företag för att förmedla information till medarbetare och kunder.

Obegränsad statistik
På samma sätt som det är möjligt att koppla in hur många domännamn och subdomäner till våra webbhotellspaket så kommer det nu bli möjligt att lägga upp statistik för hur många hemsidor som helst i vårt Företagspaket. Med vår statistik är det möjligt att t ex kontrollera antalet besökare, de mest populära sidorna och hur besökare hittar till hemsidan.

Loopia och Mamut

Under 2006 köpte det börsnoterade företaget Mamut upp den europeiska webbhotellskoncernen Active 24, där Loopia AB ingår sedan 2005. Mamut grundades 1994 och är en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar.

De tjänster vi på Loopia erbjuder kompletterar Mamuts tjänsteutbud på ett väldigt bra sätt. Loopia kommer givetvis att kvarstå och expandera kraftigt den närmaste tiden. Loopia och Mamut samarbetar redan idag och kunder till Loopia kommer kunna dra stor nytta av vårt samarbete här framöver.

Billigare .eu-domäner

Från årsskiftet sänkte vi priset på .eu-domäner riktigt ordentligt. Nu kostar en .eu-domän endast 49 kr + moms/år. Det är samma (låga) pris som vi sedan tidigare har på t ex .com och .net-domäner.

Med en .eu-domän kan du nå en europeisk målgrupp på ett naturligt och professionellt sätt. Om du inte skyddat ditt domännamn under .eu är det hög tid att göra det nu. Beställ ditt domännamn genom vår hemsida eller kontrollpanel redan idag.