Arbeta hos Loopia

Vi har idag några av Västerås absolut vassaste medarbetare hos oss, men vi söker fortlöpande efter nya, hungriga och kompetenta talanger som kan hjälpa oss framåt, uppåt och till att bli ännu bättre. Nedan följer en sammanställning av de tjänster vi har lediga hos oss just nu.

Lediga tjänster

Antal Tjänst Sista ansökningsdag
1 st Utvecklingschef, Västerås 2018-09-28

Utvecklingschef

Loopia AB är en av de största aktörerna på den svenska domän- och webbhotellsmarknaden och ett av Europas största hostingföretag. Loopia erbjuder tjänster inom webb, e-post och DNS-hosting som hanteras i ett egenutvecklat system. Samtliga av tjänsterna baseras på automatiserade system, ambition, hårt och roligt arbete samt glimten i ögat.

På det rymliga och öppna huvudkontoret i Västerås arbetar idag ett fyrtiotal medarbetare med alltifrån scripting/programmering och projektutveckling till marknadsföring och supportfrågor.

Om tjänsten

Loopia söker en erfaren IT-chef, gärna med teknisk bakgrund men främst en person som brinner för ledarskap och att motivera människor. Som Utvecklingschef ansvarar du för ett internationellt team på 7 personer vilka arbetar med utveckling av software. Det är fördelaktigt om du har ett intresse av utveckling och kodning, men med det sagt är det centrala i rollen att skapa struktur, effektivitet och engagemang bland medarbetarna. I rollen ingår ett strategiskt och operativt ansvar för att Loopias program och tjänster är av hög kvalitet samt att de uppfyller kundernas krav. Du inspireras av att jobba tätt tillsammans med den operativa verksamheten för att kontinuerligt förbättra lösningar och driva användar- och affärsnytta. I rollen ansvarar du för avdelningens budget samt sitter med i ledningsgruppen. Du har ett starkt utvecklingsfokus, drivs av att leda människor och vara en nyckelperson inom en organisation med ett stort fokus på engagemang och att ha kul på jobbet.

Som Utvecklingschef hos Loopia kommer du bli en del av ett dynamiskt företag med en stor tilltro till varje individs förmåga som fortfarande präglas starkt av entreprenörskap och gemenskap. Då Loopia sätter stor tilltro till sin personal, kommer du få hög grad av frihet att själv kunna forma din roll, där dina idéer och ditt arbete värderas högt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att leda utvecklingsteam.
  • Förmåga att ta beslut samt tydligt kommunicera det till teamet.
  • Erfarenhet av IT-processer och driva utvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av internationella bolag.
  • Ledare med förmåga att motivera, entusiasmera och skapa teamkänsla.
  • Proaktivitet/initiativtagande till att genomföra förändringar och förbättringar.
  • Som person är du drivande, analytisk, ansvarstagande och prestigelös.
  • God kunskap i svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansökan

Ansökan skickas till: jesper.olsson@k2search.se
Sista ansökningsdag: 2018-09-28

Loopia samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jesper Olsson på jesper.olsson@k2search.se , Julian Firpo på julian.firpo@k2saerch.se eller Johanna Nyrén på johanna.nyren@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

 
021-12 82 22 Stängt