Arbeta hos Loopia

Arbeta hos Loopia

Vi har idag några av Västerås absolut vassaste medarbetare hos oss, men vi söker fortlöpande efter nya, hungriga och kompetenta talanger som kan hjälpa oss framåt, uppåt och till att bli ännu bättre. Nedan följer en sammanställning av de tjänster vi har lediga hos oss just nu.

Lediga tjänster

Antal Tjänst Sista ansökningsdag
1 st Norsktalande Supporttekniker till First line support, Västerås 2016-12-31

Norsktalande Supporttekniker till First line support


Om Loopia

Loopia AB, som sedan 2011 är en del av Visma-koncernen, är en stor aktör på den svenska webhotells- och domänmarknaden och ett av Europas största hostingföretag. Vi erbjuder tjänster inom webb, e-post och DNS-hosting. Våra produkter och tjänster baseras på automatiserade system, hårt och roligt arbete, ambition och glimten i ögat.

Vi söker nu norsktalande förstärkning till vår supportavdelning, ett ungt och framåt team av erfarna, resultatinriktade och noggranna medarbetare med ett brinnande intresse för webben och allt som rör den.

Vem är det vi söker?

Då vår kundskara ständigt växer så behöver vi nu nyrekrytera en social, driftig och kundorienterad person som brinner för webben och allt som har med den att göra.

Vår supportavdelning är företagets ansikte utåt och svarar på kundförfrågningar framförallt via telefon, chat och e-post men även via vår Facebooksida och Twitter.

Vi söker dig med norska som modersmål ,som brinner för att hjälpa andra människor och som kan förklara tekniskt avancerade problem på ett sådant sätt att alla kan förstå vad det innebär oavsett datorvana. Man ska ha känslan att veta när man kan använda fackuttryck och när man bör förklara sig på ett enklare sätt.

Du måste ha ett stort IT-intresse och då med inriktning på webben och ha en vilja att lära dig mer samtidigt som du hjälper våra kunder med deras frågor via e-post och telefon.

Naturligtvis är du stresstålig och serviceinriktad.

Har du tidigare erfarenhet av Loopia och eller webbhotellsbranschen är detta ett stort plus.

Vi önskar att du har kunskaper inom några av de operativsystem som finns på marknaden och tillräckliga kunskaper för felsökning inom flera av följande kategorier:

  • Wordpress
  • HTML
  • PHP
  • .NET
  • SQL
  • Diverse e-postklienter
  • Diverse FTP-klienter
  • Webbshopslösningar

Goda kunskaper att kunna formulera sig på norska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Din ansökan/CV vill vi dock ha enbart på norska eller svenska. Ett mindre kunskapsprov på engelska kommer att ske vid en eventuell intervju.

Eftersom avdelningen idag övervägande består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi fokuserar på dina egenskaper och en personligt skriven ansökan på svenska kommer att prioriteras. Urval sker löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Om anställningen

Anställningen är på heltid med 6 månader provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetet sker i skift och kvälls- och helgarbete förekommer.

Ingångslönen för tjänsten är SEK 21.000:-/mån plus övertids och helgersättning.

Placering är vårt kontor i centrala Västerås och du som söker tjänsten bör då bo inom pendlingsavstånd till arbetsplatsen.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden och tillämpar så kallad positiv särbehandling.

Skicka din ansökan till support2015@loopia.se.

Sista ansökningsdag är 2016-12-31 intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

 
021-12 82 22 Stängt