Logga in

Ny giv från webbhotellet Loopia

Pressmeddelande från 2004-08-23. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Obegränsade webbadresser till priset av en

Loopia, webbhotellet som registrerar flest .se-domäner i Sverige, erbjuder nu kunderna att använda obegränsat med extra webbadresser i ett abonnemang, utan att kostnader tillkommer från Loopia. Loopia ökar också kundernas möjligheter att använda abonnemanget genom att öka mängden utrymme och månatlig trafik. En tredjedel av alla företag och många privatpersoner har idag flera domännamn som de inte använder, nu kan de göra det utan extra kostnad till webbhotellet. Erbjudandet gäller från och med idag.

– Det här kommer att sänka våra kostnader för våra webbadresser med flera tusen kronor per år, och göra det lättare att skaffa flera, säger Marcus österberg, webbansvarig på område Medicinsk diagnostik och teknik på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, som nu kan använda sina 13 webbplatser och fler därtill utan att betala Loopia för mer än en.

– Med en unik kontrollpanel för användarna, fri telefonsupport vardagar och helger och nu tillgång till obegränsat med extra webbadresser så har vi ett utbud som vi är ensamma om i Sverige. Detta kommer i sig att kunna öka vår marknadsandel med minst fem procent i år, säger Loopias vd och grundare, den 27-årige Sam Nurmi.

– På fem år har vi gått från noll till tjugo miljoner i omsättning. Vi har klarat det genom att ge kunderna det de inte får av andra, och det ska vi fortsätta med.

Initiativet innebär att utrymmet i Loopias Privatpaket ökas från 70 till 100 MB och trafikgränsen per månad ökar från 2 till 5 GB. I Företagspaketet ökar utrymmet från 100 till 200 MB och den månatliga trafikgränsen från 4 GB till 10 GB. I båda paketen får kunderna nu ha ett obegränsat antal domännamn eller subdomäner, och priserna på paketen förändras inte. För flera subdomäner tillkommer inga extra kostnader. Om kunden vill köpa nya domännamn tillkommer endast en avgift till domännamnsleverantören (t.ex. Nic-Se).

Loopia började fira sitt femårsjubileum genom att sälja webbabonnemang för fem kronor under juli månad. Man sålde då över 4000 abonnemang, ungefär lika mycket som hela den uppskattade normala månatliga försäljningen av webbhotellsabonnemang i Sverige.

Om Loopia

Västeråsbaserade Loopia har idag ett trettiotal anställda och siktar på att ge både privatpersoner och företag de bästa paketen för hur de hanterar sina webbsidor; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Företaget har idag verksamhet i Sverige och i Serbien, och utvecklar själva programvara för webbhotell och deras kunder. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15