Logga in

Loopia dumpar priserna ...

Pressmeddelande från 2004-11-30. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Sveriges största återförsäljare av .se-domäner, Loopia, tänker bli störst i Sverige även på andra toppdomäner och sänker nu priserna på webbadresserna som slutar med .com, .net, org, biz och info med mer än hälften, från 160 kr per år till 69 kr per år, ex. moms. Loopia vill alltid vara billigast på domännamn, och lovar flera prissänkningar.

– Nu säljer vi mer än vart femte .se-domän i Sverige och under våren ska vi också lyckas sälja var femte internationellt domännamn i landet, säger Loopias vd och grundare den 27-årige entreprenören Sam Nurmi.

Webbhotellet Loopia har med aggressiv prissättning och innovativa erbjudanden såsom kostnadsfri kontrollpanel med alla domännamn och gratis subdomäner och domän-alias under de senaste fyra åren utvecklats från noll till att bli Sveriges tredje största webbhotell.

Vi har visat att kunderna uppskattar bra erbjudanden och goda priser. Vi ska kämpa för att alltid vara billigast på domännamn, och därför är detta varken den första eller den sista prissänkningen, säger Sam Nurmi, och fortsätter:

– Vi har också gjort denna sänkningen för att erbjuda ett alternativ till de som tröttnat på Nic-SE:s höga monopolpriser. Prisnivån för ett domännamn ska inte behöva ligga högre än 50-70 kr, som norrmännen och danskarna visat. Vi hoppas att Nic-SE snart ska sluta kräva svenskarna på 100 kr extra bara för att de vill kunna sponsra konferenser, barnböcker och forskningsprojekt som inte är relaterade till driften av .se-domänen.

Loopias pris för .com, .net, org, biz och info-domäner gäller utan krav på att beställa webbhotell eller extra avgifter. Med erbjudandet ingår en kontrollpanel som gör det möjligt för användarna att peka sina registrerade domännamn dit de själva vill, samt att hantera och skapa e-postadresser.

Om Loopia AB

Loopia Webbhotell AB är Sveriges största återförsäljare av .se-domäner och landets tredje största webbhotell. Företaget har idag ett trettiotal anställda och siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Företaget har idag verksamhet i Sverige och i Serbien, och utvecklar själva programvara för webbhotell och deras kunder. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15