Logga in

Nytt samarbetsavtal för Loopia

Pressmeddelande från 2005-06-21. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Labs2 erbjuder sina kunder webbhotellstjänster från Loopia

Bredbandsleverantören Labs2 har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Loopia. Avtalet innebär att Labs2 inom kort kan erbjuda sina kunder Sveriges ledande webbhotells- och domännamnstjänster. För Loopia betyder avtalet i första hand ökade försäljningsmöjligheter i en bredare kundbas.

Avtalet mellan företagen betyder att Labs2 erbjuder både sina privata kunder och sina företagskunder tillgång till alla Loopias högkvalitativa webbhotells- och domännamnstjänster, exempelvis domännamnsregistrering, datalagring, hantering av e-postkonton och liknande.

− Självklart är det kul att vi inleder samarbete med en så välrenommerad partner som Labs2, och vi ser det som ytterligare ett bevis på att vi erbjuder de bästa tjänsterna inom vårt affärsområde. Loopia och Labs2 har flera likheter, inte minst vad gäller hög teknisk kompetens inom våra respektive områden samt att vi båda levererar prisvärda tjänster till våra kunder, säger Loopias grundare och VD Sam Nurmi.

Labs2 valde Loopia som partner bland annat tack vare Loopias moderna webbhotellsystemen, företagets flerfaldigt prisbelönade support, samt det faktum att Loopia är Sveriges största webbhotell.

− Jag är mycket glada över att kunna erbjuda Loopias produktportfölj till våra kunder. Loopia har på ett föredömligt sätt visat att med tekniskt kunnande och rätt produkter kan Skandinaviska företag konkurrera framgångsrikt på den stentuffa Internetmarknaden. Jag hoppas att Loopias framgångar kan inspirera nya generationer av kreatörer, säger Jonas Birgersson VD på Labs2.

Loopia har sedan starten 1999 varit ledande bland svenska webbhotell. Genom att fortlöpande investera i teknisk utveckling och bädda för högre kostnadseffektivitet lyckades Loopia utklassa sina svenska medtävlare i både pris- och produktprestanda. I april 2005 erövrade Loopia förstaplatsen från Telia som det största webbhotellet i Sverige. I februarinumret av magasinet Internetworld tilldelades Loopia den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa webbhotell 2005 och i mars utsågs företaget till Årets marknadsförare.

Om Loopia AB

Loopia Webbhotell AB är Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget har idag ett trettiotal anställda och siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Företaget har idag verksamhet i Sverige och i Serbien, och utvecklar själva programvara för webbhotell och deras kunder. Se även www.loopia.se.

Om Labs2

Labs2 AB är en koncern som med modern teknik, operatörskunskap och egna utvecklingsresurser skapar tjänster för bredband. Produkterna inkluderar: tjänsteinfrastruktur (inkl portal och affärssystem), egen teleoperatörsverksamhet (inklusive IP-telefoni), egen internetoperatör samt kompletta system för att erbjuda TV, film och musik. Se även www.labs2.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15