Logga in

Nya paketstorlekar och webbhotell för 1 kr / GB

Pressmeddelande från 2007-10-01. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Loopias webbhotellspaket har vuxit till sig

I och med implementeringen av en helt ny lagringsplattform har Loopia idag tiodubblat lagringsutrymmet i sina webbhotellspaket samt fyrdubblat de månatliga trafikgränserna för desamma. Detta firas med en rejäl höstkampanj där ett års webbhotellsabonnemang slumpas ut för endast 1 kr/GB. *

– Genom en rejäl satsning på utökad infrastruktur samt en helt ny lagringsplattform från Network Appliance kan vi nu erbjuda en lagringslösning som är helt unik i vårt prissegment, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås. Den nya lagringslösningen baseras på ett centralt hårddiskkluster som medger en maximal diskkapacitet på hela 250 000 GB (!) och som enkelt kan byggas ut och anpassas för framtida krav. Det här är en mångmiljon- satsning och en lösning som kommer stå sig mycket väl en bra bit in i framtiden.

Förutom att den nya lagringsplattformen möjliggör ökat lagringsutrymme, erbjuder den även sådana fördelar som ökad tillgänglighet, bättre generell prestanda samt betydligt enklare hantering av backuper. Av denna anledning har vi från och med idag dessutom slopat avgiften för återställning av backup på 250 kr.

* – För att fira denna rejäla uppgradering och de fördelar den ger för våra kunder, slumpar vi från och med idag ut ett års webbhotellsabonnemang för endast 1 kr/GB, fortsätter Jimmie Eriksson. Detta innebär alltså att ett års Privatpaket kostar 1 kr och ett års Företagspaket kostar 2 kr. Erbjudandet avser startavgift samt första årsavgiften på nybeställningar och gäller till och med 14 oktober. Efter första året gäller ordinarie pris. Priserna är givetvis inklusive moms.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du ombeds förnya din domän. Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia. Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

Läs gärna mer på vår blogg

//Loopia Support