Logga in

Webbhotellet Loopia lanserar ny lättanvänd kundzon

Pressmeddelande från 2009-10-21. Finns även tillgängligt i PDF-format.

I juli lanserade Loopia sin nya kundzon i beta-version. Under betaperioden har det gjorts många förbättringar tack vara alla positiva och konstruktiva kommentarer och förslag från våra engagerade kunder. Idag plockar Loopia bort beta-stämpeln och samtidigt lanseras kundzonen på engelska och serbiska. Utöver att kundzonen numera är helt integrerad med loopia.se är den fylld med verktyg för att kunden ska kunna hantera sina domäner och webbhotell på ett enkelt sätt.

- Loopias kunder får med den nya kundzonen en lättnavigerad och funktionsspäckad kontrollpanel, där de enkelt kan hantera alla sina tjänster, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås. Det är också enkelt att hantera domännamn, både enstaka och stora mängder. Den nya kundzonen har blivit en succée och kundernas feedback har varit enorm. Vi har mottagit väldigt många tankar och idéer från våra kunder vilket är oerhört roligt och precis vad vi hoppades på.

- Några av nyheterna är en helt nyskriven DNS-editor som ger kunden full översikt och kontroll över sina domännamn, förbättrad e-postadmininstration samt nya lättanvända verktyg för auktoriseringskoder och domäntransfer.

- Det mest spännande är dock att vi byggt in vår "One-click-installer" som med bara ett par klick installerar WordPress, Joomla, MediaWiki eller ZenCart , allt för att underlätta för nybörjaren att komma enkelt igång fortsätter Jimmie. WordPress används för att bygga bloggar och Joomla för att bygga hemsidor. Att man nu enkelt och på bara några få klick kan få en färdig blogg eller hemsida är mycket viktigt för användarvänligheten.

- Ingen ska 2009 känna att man inte kan starta en blogg för att tekniken utgör ett hinder och att vi lanserar kundzonen även på engelska är för att förenkla livet för de redan många kunder vi har utanför Sveriges gränser, avslutar Jimmie. I samband med att kundzonen lanserats har också webbhotellspaketen vuxit med fem gånger så mycket webbutrymme och mer än dubbelt så mycket trafik.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Vardagar: 8-19 Helger: 11-15