Logga in

Webbhotellet Loopia underlättar för sina återförsäljare

Pressmeddelande från 2010-01-13. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Idag lanserar Loopia beta-versionen av sin nya lättnavigerade och kraftfulla kontrollpanel för återförsäljare. Återförsäljarzonen är nu helt integrerad med Loopia.se och återförsäljarna kan enkelt administrera både sitt och sina kunders konton från en och samma plats.

– Vi har tagit med oss kunskapen och erfarenheterna från arbetet med den nya kundzonen som vi lanserade under 2009 och har bakat in åf-zonen i samma lättnavigerade gränssnitt, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås. Med den nya åf-zonen får återförsäljarna en tydlig översikt över sina kunder, provisionsunderlag och fakturor och kan ge sina kunder bättre uppföljning och service.

– Eftersom kundzonen och åf-zonen är fullt integrerade med varandra så görs administrationen relaterad till en specifik kund direkt i kundzonen. Detta innebär att det är mycket enkelt för återförsäljaren att administrera kundens e-postkonton eller domäner, samt installera tredjepartsprodukter som WordPress, Joomla, ZenCart och MediaWiki med hjälp av Loopia One click installer – direkt på slutkundens konto.

– Nytt är också möjligheten att "äga" kunden genom att återförsäljaren själv kan stå som fakturakontakt för slutkundens konto, vilket är något många återförsäljarkunder efterfrågat.

– Vi ser samarbetet med våra återförsäljare som en mycket viktig del för både vår och deras framgång. Många av våra tusentals nöjda återförsäljare är webb- och reklambyråer som ser våra tjänster och produkter som ett naturligt komplement till sitt eget utbud.

– Det har aldrig varit så här enkelt att vara återförsäljare för Loopia, avslutar Jimmie.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15