Logga in

Återställ din webbsida i Loopias tidsmaskin

Pressmeddelande från 2010-06-23. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Idag lanserar Sveriges största webbhotell Loopia sin nya "tidsmaskin" i sin redan fullspäckade kundzon. Tidsmaskinen innebär att kunderna själva mycket enkelt och med ett enda klick kan återställa sin webbsida från en mängd olika tidpunkter.

Loopia är först bland de stora svenska webbhotellen att lansera den här flexibla funktionen. Med den här tjänsten får Loopias kunder full kontroll över sina egna backuper och kan återställa dem direkt när de själva behöver det, utan väntetid – oavsett tid på dygnet.

– Vi känner oss grymt nöjda med att från och med idag kunna erbjuda våra kunder "tidsresor". På vår nya backupsida i kundzonen visas ett antal tidpunkter, klickar kunden "Återställ" intill en sådan så reser webbsidan magiskt tillbaka i tiden och återställs som den såg ut då. Var det fel tidpunkt? Inga problem, då väljer kunden bara en annan, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås.

Till att börja med kommer kunden kunna återställa webbmaterial och DNS-inställningar i tidsmaskinen. Men precis som tidigare hjälper vi vid behov även snabbt till att återställa e-post och databaser.

– För Loopia är trygghet för kunderna något otroligt viktigt och därför tar man självklart med hög frekvens backup på alla kunders material, oavsett om det gäller webbsidor, dns-inställningar, e-post eller databaser, avslutar Jimmie Eriksson.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia erbjuder både privatpersoner och företag innovativa lösningar för hantering av sina webbsidor och e-post. Pålitliga tjänster med engagerad personal till konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15