Logga in

Skänker bort webbhotell till trogna kunder

Pressmeddelande från 2010-10-07. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Sveriges största webbhotell firar 10 år

Tio år har passerat sedan domän- och webbhotellsleverantören grundades i Västerås. Även om man idag är Sveriges största aktör så lever grundtanken vidare, att ligga i framkant vad gäller ny teknik, hela tiden med kunderna i fokus.

Loopia har varit med om en fantastisk resa tillsammans med personal, kunder och återförsäljare. Företaget har under åren blivit kända både för sin kontinuerliga utveckling av tekniska innovationer såsom kontrollpaneler och domäntjänster för sina användare och för sina aggressiva prissänkningar på domäner. Att ny teknik alltid legat Loopia varmt om hjärtat märks tydligt till exempel för arbetet med IPv6 och DNSSEC.

-Tack vare effektiva automatiseringar av våra system har vi frigjort resurser som vi satsats på en riktigt kvalitativ service. Kunderna vet vad de vill ha, det bästa förhållandet mellan pris, funktionalitet och service. Något som vi gör vårt yttersta för att uppnå varje dag säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås.

De flesta som idag väljer att registrera sitt domännamn hos Loopia har fått en rekommendation av en bekant. Den kraftfulla DNS-tjänsten har till exempel alltid varit mycket omtyckt för sin användarvänlighet och smarta funktioner. Kunderna är aktiva och har alltid gett mycket feedback och konstruktiv kritik på tjänsterna, vilket också varit en av de viktiga orsakerna till kontinuerliga förbättringar och Loopias framgång.

Idag tackar Loopia därför alla de kunder som varit med från starten genom att erbjuda dem gratis webbhotell de kommande tio åren.

- För våra kunder kommer firandet att fortsätta året ut i form av uppgraderade tjänster i webbhotellspaketen samt möjlighet att registrera domäner för 10 kr resten av året. Vi vill ge något tillbaka till våra kunder då det är tack vara dem vi är där vi är idag, avslutar Jimmie Eriksson.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia erbjuder både privatpersoner och företag innovativa lösningar för hantering av sina webbsidor och e-post. Pålitliga tjänster med engagerad personal till konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15