Logga in

Webbhotellet Loopia lanserar domän-app för Iphone och Ipad

Pressmeddelande från 2010-11-24. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Att ha rätt domännamn för din webbsida eller webbtjänst kan vara direkt avgörande för hur verksamheten går. Därför lanserar Loopia en Iphone-app som gör det möjligt att så fort du får en idé kontrollera lediga domännamn och beställa dem – var du än är.

Loopias Iphone-app är den enda svenska domän-applikationen som idag är tillgänglig via Apples App-store kostnadsfritt. Den är dessutom utvecklad för att fungera lika bra på en Iphone som på en Ipad.

- Det spelar ingen roll om du står i en fullpackad pendeltågsvagn eller är på långpromenad i skogen – när du får den där briljanta idén för en ny webbtjänst så är det viktigt att säkra det perfekta domännamnet direkt, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia AB i Västerås. Med hjälp av Loopias nya Iphone-app är det enda du behöver mobiltäckning och din ständiga följeslagare, mobiltelefonen, för att omedelbart kunna registrera ditt domännamn.

Fler och fler använder mobiltelefonen även till mindre tidskritiska tjänster. Med full översikt över alla domännamn kan du också ta bort domännamn som inte längre används och hålla koll på hur långt det är kvar till dina domännamn löper ut. Du får även en översikt över dina fakturor och kan betala de som närmar sig förfallodagen för att inte riskera att domännamnen löper ut och försvinner ur din ägo. Naturligtvis ingår också aktuell driftinformation över Loopias tjänster, och med ett klick kan du enkelt kontakta support både via e-post och telefon.

- Självklart stannar vi inte här, trots att version 1.0 av vår Iphone-app är fullmatad med funktioner så ska den bli ännu bättre i framtiden. Vi tar mer än gärna emot önskemål och förslag från våra kunder på vad de vill se i kommande versioner, avslutar Jimmie.

Ladda ner den gratis på: www.loopia.se/iphone

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia erbjuder både privatpersoner och företag innovativa lösningar för hantering av sina webbsidor och e-post. Pålitliga tjänster med engagerad personal till konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15