Logga in

Loopia introducerar ny helhetslösning för små- och nystartade företag

Pressmeddelande från 2012-02-16. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Småföretagens konkurrenskraft står i centrum när Loopia idag lanserar sin helhetslösning för små- och nystartade företag. Entreprenörer som startar företag har idag ett stort behov av att snabbt komma igång med både webbsida och en väl fungerande administration. Tidigare har steget till storföretagens IT-lösningar varit långt men det planerar Loopia att råda bot på genom sin nya helhetslösning för företag innehållande webbhotell och samarbetsplattformen Office 365.

– För att lyckas som företag idag är Internet otroligt viktigt. Du måste helt enkelt ha en bra hemsida och e-post knutet till ett bra domännamn för att kunder ska hitta dig och för att du ska uppfattas som seriös. Genom att erbjuda webbhotell tillsammans med lättanvända verktyg för samarbete med kunder och kollegor kan vi nu erbjuda en helhetslösning som vi vet att allt fler småföretag efterfrågar, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia.

I en värld där konkurrensen hårdnar spelar även samarbetslösningarna en allt viktigare roll. Med Loopias nya företagslösning får företagen både webbhotell och Office 365. Med det kan ett nystartat företag genast komma igång med webbsida, blogg och e-handelsbutik och samtidigt vara redo att växa med e-post, delade dokument och gemensamma kalendrar på samma sätt som ett storföretag. Man får också tillgång att skapa och redigera dokument direkt på webben, samt möjlighet att komma åt dem direkt via mobilen eller surfplattan. Dessutom ingår ett smidigt och säkert konferenssystem för samtal, chatt och skärmdelning.

Många nystartade företag registrerar redan idag sin webbadress hos Loopia som hanterar över 800,000 domännamn. En stor del av Loopias kunder är just småföretag eller entreprenörer som står inför att starta upp sin verksamhet.

– Behovet att kunna samarbeta är minst lika stort hos mindre företag som hos större. Kombinationen gör att småföretagarna får hjälp med den grund de behöver med lättanvända och flexibla lösningar så de kan fokusera på att driva sina företag. Med Office 365 har de en lösning som kan växa i takt med företaget säger Niklas Danell, produktchef för Office 365 på Microsoft.

Till en låg kostnad får småföretagare tillgång till tjänster som är byggda för stora företag med höga krav på stabilitet, säkerhet och tillgänglighet. I Loopias nya webbhotellspaket, Företagspaketet Plus, ingår ett Office 365-konto som kan kompletteras med ytterligare konton till en låg månadskostnad. Varje konto är väl tilltaget med exempelvis 25 GB e-postutrymme och kunderna betalar aldrig för mer än vad de har behov av.

– Genom att ta fram ett nytt webbhotellspaket som innehåller allt från vårt nuvarande företagspaket och komplettera med Microsoft Office 365 får småföretagare allt de behöver för en framgångsrik närvaro på Internet, avslutar Jimmie.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Visma, Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom program och system, outsourcing, inköp och inkasso, retail IT-lösningar samt projekt- och konsulttjänster. Loopia erbjuder både privatpersoner och företag innovativa lösningar för hantering av sina webbsidor och epost. Pålitliga tjänster med engagerad personal till konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15