Logga in

.SE Direkt Domänpaket

  • Populära tjänster och funktioner för dina domännamn.
  • Trygghetsavtal för dina domännamn.
  • Support ingår alla dagar om året, även kvällar och helger.

Från 27 kr/mån

Vad ingår i .SE Direkt Domänpaket?

Få rapporter om när domännamn som liknar ditt finns lediga eller registreras av någon annan. Det ökar dina möjligheter att skydda ditt varumärke på webben.

Vi gör allt vi kan för att hitta domännamn som är relaterade till ditt, men kan inte garantera att vi hittar alla.

Med Pingdoms bevakningstjänst får du full kontroll över din hemsidas tillgänglighet vilket gör att du kan lösa eventuella problem så fort de dyker upp.

Med vår VIP-support får du förtur i telefonkön till Loopia Support och därmed snabbare svar på dina frågor.

För att inte missa någon förnyelsefaktura för domännamn med Premium-paketet slår vi dig en vänlig signal för att påminna om att fakturan har förfallit.

Välj att få ditt domännamn automatiskt förnyat så slipper du oroa dig för att missa betalningen och riskera att förlora domänen i samband med förnyelse.

Förnyelseavgiften för domännamnet ingår i domänpaketet som faktureras årsvis. På så vis slipper du hålla reda på flera fakturor för samma domännamn.

DNSSEC är ett säkerhetstillägg som skyddar ditt domännamn från att “kidnappas”. Det skyddar din hemsidas besökare från att hamna på fel hemsida och luras på känslig information. Läs mer om DNSSEC »

Du kompenseras om vi misslyckas med att förnya domännamnet (Obs! Gäller endast domännamn där Loopia är registrar). Läs hela trygghetsavtalet här »

Tillgång och flexibilitet att själv välja inställningar för dina namnservrar.

Med LoopiaDNS får du möjlighet att hantera och administrera alla dina domännamn på ett och samma ställe i Loopia Kundzon + mycket mer.

Använd avancerade inställningar för domännamnet såsom egna CNAME-, A- och MX-fält. Dessa kan även uppdateras dynamiskt.

Med vidarebefordring av www och e-post kan du koppla domännamnet till en extern webbsida/server eller till e-postadresser hos valfri e-postleverantör.

Med vår tidsmaskin kan du själv återställa tidigare DNS-inställningar för domännamnet direkt från Loopia Kundzon.

Med hjälp av vår kontrollpanel och/eller en klientmjukvara kan du dynamiskt uppdatera DNS-inställningarna för ett domännamn. På så sätt kan du t ex köra en server hemma med en dynamisk IP-adress.

Öka din försäljning och knyt dina kunder närmare med nyhetsbrev och kampanjutskick via e-post. Läs mer om vårt nyhetsbrevsverktyg »

Om du har några frågor eller funderingar om dina tjänster hos oss på Loopia finns vår prisbelönta support här för att hjälpa dig 365 dagar om året, även kvällar och helger Kontakta vår support »

Anycast innebär att vi har flera DNS-servrar utplacerade på olika ställen i världen som alltid innehåller samma DNS-data. Det innebär att din domän inte påverkas om en av servrarna går ner eller har en störning.

Dessutom dirigeras trafiken till den geografiskt närmaste DNS-servern för besökare, vilket ger snabbare svarstid.

Logga in i Loopia Kundzon med BankID. Det är både säkert då personnummer, lösenord och ett giltigt BankID-certifikat krävs och enkelt då du inte behöver minnas dina inloggningsuppgifter Läs mer »

SSL krypterar trafiken mellan din hemsida och besökarens webbläsare och gör det svårare för obehöriga att komma åt känslig information. Läs mer om SSL hos Loopia »

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support