Logga in

Full kontroll över dina domännamn hos Loopia

Alla domäner på samma ställe

Med LoopiaDNS hanterar och administrerar du alla dina domännamn på ett och samma ställe i Loopia Kundzon.

Ställ in vidarebefordring av www/e-post eller mer avancerade inställningar i vår DNS-editor. Går något på tok återställer du enkelt med ett knapptryck.

Har du inte ännu bestämt vad du vill göra med dina domännamn så kan du använda vårt kostnadsfria konto LoopiaDomän för att parkera dina domännamn.

LoopiaDomän LoopiaDNS
Obegränsat antal domäner
Parkerad hos Loopia-sida
Loopia SuperSupport
Inställning av namnservrar
Vidarebefordra WWW
Vidarebefordra e-post
Avancerad DNS-hantering
DNS-backup
DynDNS
LoopiaAPI
Tvåfaktor-inloggning
Skicka nyhetsbrev 125 kontakter
625 mail/mån
Pris exklusive moms 0 kr 9 kr/mån
Skapa konto Beställ

Obegränsat med domäner

Vi har ingen begränsning i antalet domännamn eller subdomäner som du kan koppla till ditt LoopiaDNS-konto eller LoopiaDomän-konto. Du kan köpa och hantera precis så många domäner du vill.

Dynamisk DNS

Med hjälp av vår kontrollpanel och / eller en klientmjukvara kan du dynamiskt uppdatera DNS-inställningarna för ett domännamn. På så sätt kan du till exempel köra en server hemma med en dynamisk IP-adress.

Vidarebefordra WWW

Med vidarebefordring av WWW är det möjligt att koppla ett domännamn mot ett webbutrymme hos en Internetleverantör eller mot en egen server. Det går även att ställa in så att vidarebefordringen är dynamisk.

DNS-backup

Med vår tidsmaskin kan du själv återställa tidigare DNS-inställningar för dina domäner direkt inifrån Loopia Kundzon. All historik för dina DNS-inställningar finns sparade så du kan enkelt återställa från vilken tidpunkt som helst.

Vidarebefordra e-post

Med vidarebefordring av e-post är det möjligt att koppla e-postadresser under ett domännamn till e-postadresser hos en valfri e-postleverantör. Det är till exempel möjligt att vidarebefordra e-postadresser såsom namn@doman.se mot namn@minisp.se eller *@doman.se (all e-post som adresseras till doman.se) mot namn@minisp.se.

Skicka nyhetsbrev

Öka din försäljning och knyt dina kunder närmare med nyhetsbrev och marknadsföring via e-post. Get a Newsletter är ett enkelt och effektivt verktyg för e-postutskick som ingår i alla våra webbhotellspaket och LoopiaDNS. Läs mer här »

Avancerad DNS-hantering

Med LoopiaDNS kan du göra avancerade inställningar såsom att ställa in egna CNAME-, A- och MX-fält. Dessa kan även uppdateras dynamiskt.

Skydda dina besökare

DNSSEC är ett säkerhetstillägg som skyddar ditt domännamn från att “kidnappas”, vilket skyddar besökare till din sajt från att hamna på fel sajt och bli lurade på känslig information. Läs mer om DNSSEC »

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15