Logga in

Starta en komplett webbutik i OpenCart

Få möjlighet att hantera produkter och ordrar var du än är och skapa en egen komplett webbutik. Ingår i våra webbhotellspaket.

Beställ webbhotell med OpenCart

Vad är OpenCart?

Gör dina e-handelsdrömmar till verklighet och installera en komplett webbutik i OpenCart med ett enda klick hos Loopia. Få möjlighet att lägga till så många produkter du vill, designa webbutiken exakt så som du vill ha den med färdiga mallar eller HTML/CSS och erbjuda flera olika alternativ för betalning och frakt.

Välj utseende bland tillägg och teman

OpenCart är fullmatat med fina teman och funktioner som ger din webbutik det lilla extra. Saknar du något finns det gott om färdiga tillägg att installera.

Erbjud flera populära betalsätt

Låt dina kunder välja att betala i valfri valuta via välkända betallösningar som Klarna, PayPal, Payer, CertiTrade, med flera.

Skicka var du vill till ett pris du sätter själv

Välj att sätta fraktkostnaden utefter vikt eller antal varor, eller sätt en fast kostnad för samtliga varor dina kunder beställer.

Hantering via webben

Du sköter din webbutik direkt från ett webbgränssnitt, därför kan du enkelt lägga upp nya produkter och hantera ordrar var du än befinner dig.

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support