Logga in

Starta e-handel snabbt och enkelt

Vi på Loopia erbjuder allt du behöver för att starta din egen e-handel. Välj bland flera flexibla e-handelslösningar som ingår i våra webbhotellspaket.

Kom igång med din e-handel

Kom igång med din e-handel Välj bland flera lösningar

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandet på webbhotell gäller nybeställningar till och med 2024-12-31 och den första fakturan, därefter gäller ordinarie pris (betala månadsvis = rabatt 1:a månaden, kvartalsvis = rabatt 1:a kvartalet, årsvis = rabatt 1:a året). Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Med reservation för ändringar.

Välj bland flera olika designteman

Få din e-handel att se ut exakt så som du vill ha den. Välj och vraka bland massor av olika designteman som ingår i de e-handelslösningar vi erbjuder.

Erbjud flera populära betalsätt

Välj och vraka bland olika betalningslösningar så som Nets, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, Klarna, med flera.

Hantera butiken direkt i webbläsaren

Redigera och justera din e-handel när och var du vill direkt i webbläsaren. Alla e-handelslösningar vi erbjuder anpassar sig efter olika enheter såsom mobil, dator och surfplatta.

Erbjuda olika alternativ för frakt

I våra e-handelslösningar väljer du själv om du vill sätta fraktkostnaden utefter vikt eller antal varor, eller om du föredrar en fast kostnad för samtliga varor som kunden beställer.

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Ännu fler möjligheter

Det går självklart också bra att installera fler populära e-handelslösningar som till exempel Prestashop och osCommerce hos Loopia. Vill du skapa din e-handel helt själv går det också bra, då laddar du upp filerna med FTP till ditt webbhotellskonto.

Nöjdhetsgaranti!

Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support