Logga in

Sveriges största webbhotell presenterar

Branschens bästa återförsäljarprogram!

  • Prisad kontrollpanel, EN inloggning, full koll på alla kunder
  • Upp till 25% återkommande provision
  • Hyllad supersupport 365 dagar om året

Bli återförsäljare
Företag
Bli affiliate
Privatpersoner och företag

Nina Moller, oddkommunikation.se

"Supporten, otroligt snabb och trevlig. Kontrollpanelen, jag har inte stött på något webbhotell med så bra kontrollpanel."

- Nina Möller, oddkommunikation.se, Växjö
Hitta fler citat från våra återförsäljare här »

Full kontroll över dina kunder

Som återförsäljare får du tillgång till branschens smidigaste kontrollpanel. En inloggning, enkelt beställningsflöde, full tillgång till alla kunder, återställning av backup som tas varje timme, One click installer för populära tjänster, API för avancerad utveckling och mycket mer!

Den personliga leverantören

Mer än något annat så är det starka, personliga relationer till våra återförsäljare som gjort oss stora. Ingen annan leverantör har samma insyn i branschen som oss och på det sättet vet vi vad ni vill och behöver. Vi kan kliva in och ge konkreta tips och hjälpa er på vägen.

SuperSupport

Vår prisade support står alltid redo att kliva in och hjälpa dig när något går fel eller när du bara har frågor. Vi nås på telefon, e-post och chatt alla dagar om året, vardagar 8-19, helger 11-15.

Ledande teknik

Kundanpassade tjänster i en egenutvecklad miljö, helt under vår kontroll gör att vi levererar det våra återförsäljare och kunder behöver, stabila och trygga tjänster. Vi styr vår utveckling efter era behov.

Provision på det du säljer

Som återförsäljare till Loopia har du upp till 25% provision på det du säljer under första året. Från 10 aktiva webbhotellskunder får du dessutom återkommande provision på utvalda tjänster.

Inga kostnader

Vi har valt att avstå från krångliga avtal och kostnader för våra återförsäljare. Har du F-skatt är du välkommen. Det är ett win-win scenario för båda parter helt enkelt.

Robert Dahlberg, mgns.se

"Att vara återförsäljare åt Loopia är att ha ett stort gäng kamrater bakom sig som hjälper dig med allt. Driftsäkert och supporten är precis så super som de säger."

- Robert Dahlberg, mgns.se, Tanumshede
Hitta fler citat från våra återförsäljare här »

Tillsammans har vi byggt branschens största nätverk

Jag har varit ansvarig för Loopias återförsäljarprogram sedan 2005, under de åren har jag byggt och behållit en nära relation till tusentals webbyråer från hela Norden, från de absolut minsta aktörerna till ledarna i branschen. Som återförsäljare till oss får du inte bara tillgång till branschens bästa tjänster, du skapar möjligheter för dig själv, bygger kontaktnät och förenklar ditt arbete, helt utan kostnad eller säljkrav. Välkommen till ett riktigt partneravtal, välkommen in i gänget.

– Michael Wedin, Channel Account Manager, Loopia AB

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på adressen partner@loopia.se eller via telefon på nummer 021-128222.

Michael Wedin, Loopia AB

Vanliga frågor och svar

Ja, vi tar backup en gång per timme och som Återförsäljare kan du enkelt återställa Till tidigare versioner när som helst Genom vår tidsmaskin.

Nej, som återförsäljare har du direktaktivering på alla beställningar, webbhotell och domäner är igång på bara några minuter. Fakturan skickas med 30 dagars betalning.

Nej, att delta i vårt partnerprogram kostar ingenting. Det enda kravet är att du innehar F-skatt.

Ja, du kan själv koppla gamla kunder till din ÅF-zon och få full kontroll över dem på samma sätt som för nya kunder du beställer åt.

När du gör en beställning väljer du själv om kunden eller du som återförsäljare ska vara fakturamottagare. Du kan även ändra det det här i efterhand på alla dina kunder.

Ja, om du står som fakturamottagare bestämmer du själv om du i efterhand vill lägga till administrativa avgifter eller baka ihop det med dina egna fakturor mot kunden.

Vårt eget återförsäljaravtal är totalt utformat efter våra tjänster och ger dig bl a tillgång till vår kontrollpanel med kontroll över beställningar, befintliga kunder och deras inställningar/data. Som Affiliate finns inget krav på F-skattesedel och man har avtal med Tradedoubler och får kickback för köp efter klick genom dina länkar, alltså ingen kontroll över kunderna eller tillgång till alla de fördelar vi ger till våra partners.

Hos oss är du värd mer

Vi har ett intimt samarbete med våra återförsäljare, varje återförsäljare har stor betydelse för oss och vi använder oss av er i allt vi gör. Ni har en del i vår fortsatta utveckling, ni deltar på våra mässor och för att visa vår tacksamhet promotar vi våra återförsäljare genom våra nätverk med intervjuer och direktleverans av kunder som behöver hjälp.

Bli återförsäljare

Provision för återförsäljare

Provision för Reseller
(0-9 kunder*)
Provision för Partner
(10 eller fler kunder*)
Produkt Första året Återkommande Första året Återkommande
Domännamn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webbhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Microsoft 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Domänskydd 10% - 10% -

* Gäller aktiva kunder med betalda webbhotells- och/eller VPS-tjänster

Bli återförsäljare

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15