Tjäna pengar med Loopia

Tjäna pengar med Loopia

Loopia AB har bedrivit webbhotellsverksamhet sedan 1999 och är idag ett av Sveriges största och mest populära webbhotell. Vi ser våra återförsäljare, partners och ombud som en viktig del i vår distributionsstrategi och vi är övertygade om att vår framgång skapas i samarbete med dessa.

Det finns ett flertal sätt att tjäna pengar på att hänvisa nya webbhotells- eller domänkunder till oss. Här kan du läsa om samtliga de partnerprogram som vi erbjuder.


Bli återförsäljare
 

Återförsäljarprogrammet

Som återförsäljare till oss blir du en del av ett starkt nätverk av människor som skapar nya möjligheter för sig själva och sina kunder. En stor del av våra återförsäljare är webb- och reklambyråer som ser våra tjänster och produkter som ett naturligt komplement och en värdefull resurs till sitt eget produkt- och tjänsteutbud.

Gör som tusentalet andra nöjda företag, bli återförsäljare till oss redan idag. Klicka här för att ansöka om att bli återförsäljare. Har du frågor om vårt ÅF-program, tveka inte att ta kontakt med vår ÅF-avdelning på nummer 021-12 82 22 eller via e-postadressen af@loopia.se.

Möjligheter

Som återförsäljare till Loopia har du möjligheter utöver det vanliga. Bland annat erhåller du 30 - 50 % provision vid de beställningar av webbhotellskonton som du gör åt dina kunder. Till skillnad från ordinare beställningar så aktiveras dessa dessutom omedelbart.

Fakturor kan du ställa ut direkt till slutkund eller till dig som återförsäljare. På så vis kan du själv sätta önskat pris mot slutkund. Du får även tillgång till ÅF-zonen där du enkelt administrerar alla dina kunder. Dessutom har du fri telefon- och e-postsupport under både vardagar och helger.

ÅF-zonen

Genom vår ÅF-zon (kontrollpanel motsvarande Loopia Kundzon fast för återförsäljare) är det möjligt att fritt och enkelt administrera samtliga kunder man valt att placera hos oss. Det går även att beställa nya tjänster och ta del av fakturor samt kontrollera provisions- och rabattsatser.

ÅF-zonen ger enkel överblick över de kunder du genererat. Här kan du också korrigera inställningarna för F-skatt, kontaktpersoner och installningar för ditt företag. Det är även via ÅF-zonen som du har möjlighet att begära ut din provision.

Provision för återförsäljare

Typ av beställning Provision
Webbhotell Privatpaket 50%
Webbhotell Företagspaket 50%
Webbhotell Företagspaket Plus 30%
Startavgift Webbhotell 50%
LoopiaDNS 25%
LoopiaVPS 15%
Bli återförsäljare


Affiliateprogrammet via TradeDoubler

Via TradeDoubler kan du som privatperson eller företag tjäna pengar på att hänvisa besökare till oss via banner- eller direktlänkar på din hemsida. Provision erhålls om någon av dina besökare beställer ett webbhotellskonto av oss.

Har du inte ett affiliate-konto hos TradeDoubler idag kan du enkelt skapa ett genom att besöka deras hemsida på www.tradedoubler.se.

Provision

Provisionen som betalas ut baseras på beställarens första faktura (korrigerat för eventuella rabattsatser). Din besökare behöver inte beställa något hos oss vid första besöket för att du ska få provision. Om den besökare du hänvisar inte beställer ett konto direkt, utan återkommer efter ett tag får du 15% av ordinarie provision.

Typ av beställning Provision
Webbhotell Privatpaket 50%
Webbhotell Företagspaket 50%
Webbhotell Företagspaket Plus 30%
LoopiaDNS 25%
Domännamn 2 kr
LoopiaVPS 15%
Bli affiliate genom Tradedoubler

Frågor

Har du tekniska frågor eller funderingar kring TradeDoublers affiliate-avtal så behöver du kontakta TradeDoubler. För generell information om programmet går det givetvis utmärkt att kontakta vår kundtjänst.


Affiliateprogrammet via Double.net

Via Double.net kan du som privatperson eller företag tjäna pengar på att hänvisa besökare till oss via banner- eller direktlänkar på din hemsida. Provision erhålls om någon av dina besökare beställer ett webbhotellskonto av oss.

Har du inte ett affiliate-konto hos Double.net idag kan du enkelt skapa ett genom att besöka deras hemsida på www.double.net.

Provision

Provisionen som betalas ut baseras på beställarens första faktura (korrigerat för eventuella rabattsatser). Din besökare behöver inte beställa något vid första besöket hos oss för att du ska få provision. Om din besökare återkommer till oss inom 14 dagar kvarstår möjligheten till provision.

Typ av beställning Provision
Webbhotell Privatpaket 50%
Webbhotell Företagspaket 50%
Webbhotell Företagspaket Plus 30%
LoopiaDNS 25%
Domännamn 2 kr
LoopiaVPS 15%
Bli affiliate genom Double.net

Frågor

Har du tekniska frågor eller funderingar kring Double.nets affiliate-avtal så behöver du kontakta Double.net. För generell information om programmet går det givetvis utmärkt att kontakta vår kundtjänst.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

 
021-12 82 22 Stängt