Sveriges största webbhotell presenterar

Branschens bästa partnerprogram!

  • Prisad kontrollpanel, EN inloggning, full koll på alla kunder
  • Upp till 25% återkommande provision
  • Hyllad supersupport 365 dagar om året
Bli partner
Företag
Bli affiliate
Privatpersoner och företag
 

Loopia har branschens största partneravtal med erfarenhet att göra livet enklare för webbdesigners, byråer och it-företag sedan 1999.

Full kontroll över dina kunder

Som partner får du tillgång till branschens smidigaste kontrollpanel. En inloggning, enkelt beställningsflöde, full tillgång till alla kunder, återställning av backup som tas varje timme, One click installer för populära tjänster, API för avancerad utveckling och mycket mer!

SuperSupport

Vår prisade support står alltid redo att kliva in och hjälpa dig när något går fel eller när du bara har frågor. Vi nås på telefon, e-post och chatt alla dagar om året, vardagar 7-21, helger 11-15.

Provision på det du säljer

Som partner till Loopia har du upp till 25% provision på det du säljer under första året. Från 10 aktiva webbhotellskunder får du dessutom återkommande provision på utvalda tjänster.

Den personliga leverantören

Mer än något annat så är det starka, personliga relationer till våra partners som gjort oss stora. Ingen annan leverantör har samma insyn i branschen som oss och på det sättet vet vi vad ni vill och behöver. Vi kan kliva in och ge konkreta tips och hjälpa er på vägen.

Ledande teknik

Kundanpassade tjänster i en egenutvecklad miljö, helt under vår kontroll gör att vi levererar det våra partners och kunder behöver, stabila och trygga tjänster. Vi styr vår utveckling efter era behov.

Inga kostnader

Vi har valt att avstå från krångliga avtal och kostnader för våra partners. Har du F-skatt är du välkommen. Det är ett win-win scenario för båda parter helt enkelt.

Bli partner
 

Tillsammans har vi byggt branschens största nätverk

Michael Wedin, Loopia AB

Jag har varit ansvarig för Loopia partner-program sedan 2005, under de åren har jag byggt och behållit en nära relation till tusentals webbyråer från hela Norden, från de absolut minsta aktörerna till ledarna i branschen. Som partner till oss får du inte bara tillgång till branschens bästa tjänster, du skapar möjligheter för dig själv, bygger kontaktnät och förenklar ditt arbete, helt utan kostnad eller säljkrav. Välkommen till ett riktigt partneravtal, välkommen in i gänget.

– Michael Wedin, Channel Account Manager, Loopia AB

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på adressen partner@loopia.se eller via telefon på nummer 021-128222.


Citat från våra partners

Nina Moller, oddkommunikation.se"Supporten, otroligt snabb och trevlig. Kontrollpanelen, jag har inte stött på något webbhotell med så bra kontrollpanel."
- Nina Möller, oddkommunikation.se, Växjö

Robert Dahlberg, mgns.se"Att vara återförsäljare åt Loopia är att ha ett stort gäng kamrater bakom sig som hjälper dig med allt. Driftsäkert och supporten är precis så super som de säger."
- Robert Dahlberg, mgns.se, Tanumshede

Hitta fler citat från våra partners här »

 

Vanliga frågor och svar

1. Tar ni backup på kundernas data? 2. Måste man betala i förskott för kunden? 3. Kostar det något att bli partner? 4. Jag har kunder hos Loopia sen tidigare, kan jag bli partner för dem? 5. Fakturerar jag eller Loopia kunden? 6. Kan jag sätta eget pris mot kunden? 7. Vad är skillnaden mellan att vara partner och affiliate?
 

Hos oss är du värd mer

Vi har ett intimt samarbete med våra partners, varje partner har stor betydelse för oss och vi använder oss av er i allt vi gör. Ni har en del i vår fortsatta utveckling, ni deltar på våra mässor och för att visa vår tacksamhet promotar vi våra partners genom våra nätverk med intervjuer och direktleverans av kunder som behöver hjälp.

Bli partner
 

Provision för partners

Produkt Provision för Reseller
(0-9 kunder*)
Provision för Partner
(10 eller fler kunder*)
Första året Återkommande Första året Återkommande
Domännamn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webbhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Office 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Domänskydd 10% - 10% -

* Gäller aktiva kunder med betalda webbhotells- och/eller VPS-tjänster

Bli partner
Blankett för uppsägning av partneravtal

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Är du tidigare kund till .SE Direkt och har frågor om fakturor du nu får från oss?

Är du tidigare kund till SE Direkt och har frågor om de tjänster/fakturor du nu erbjuds?

Du kan se svaret på de vanligaste frågorna på denna sidan.

(Questions in English? See this page!)

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt