Logga in

Branschens bästa partnernätverk!

Som partner till Sveriges största webbhotell får du med en inloggning full koll på alla dina kunder genom vår enkla kontrollpanel.

Bli partner

Johan Grundin, nextstepmedia.se

"Vi har varit hos Loopia väldigt länge nu för deras grymma support, smidiga kontrollpanel och driftsäkra lösningar. En bra och stabil tjänst som gör vårt arbete lättare."

- Johan Grundin, nextstepmedia.se, Tierp/Stockholm

Hitta fler citat från våra återförsäljare här »

Full kontroll

Vi erbjuder dig som partner branschens smidigaste kontrollpanel. En inloggning, enkelt beställningsflöde, full tillgång till alla kunder, återställning av backup som tas varje timme och mycket mer!

Prisbelönt support

Vår prisade support står alltid redo att kliva in och hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar. Vi nås alla dagar om året.

Hållbar teknik

Kundanpassade tjänster i en egenutvecklad miljö gör att vi levererar det våra partners och kunder behöver; stabila och trygga tjänster. Dessutom drivs våra tjänster av förnybar energi.
Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet här »

Provision på det du säljer

Som partner får du upp till 25% provision på det du säljer under första året. Från 10 aktiva webbhotellskunder får du dessutom återkommande provision på utvalda tjänster.

Inga kostnader

Vi har valt att avstå från krångliga avtal och kostnader för våra partners. Har du F-skatt är du välkommen. Det är ett win-win scenario för båda parter helt enkelt.

Angela Monroe, monroedesign.se

"Ett seriöst webbhotell med automatisk back-up, intuitiv kontrollpanel -och framförallt genuint hjälpsam support med generösa öppettider är en investering. När man varit med om motsatsen, återvänder man alltid till Loopia."

- Angela Monroe, monroedesign.se, Stockholm

Hitta fler citat från våra återförsäljare här »

Loopia har största nätverket av partners

Sedan 2005 har Loopia arbetat med partners och under dessa år har vi byggt upp och behållit en relation till tusentals partners från hela Norden - från de absolut minsta aktörerna till större kända bolag. Som partner till Loopia får du inte bara tillgång till branschens bästa tjänster; du skapar även möjligheter för dig själv, bygger kontaktnät och förenklar ditt arbete - helt utan kostnad eller säljkrav. Välkommen till ett riktigt partnernätverk!

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på adressen partner@loopia.se eller via telefon på nummer 021-128222.

Vanliga frågor och svar

Jajamen! Vi tar backup en gång per timme och som partner kan du enkelt återställa till tidigare versioner när som helst genom kontrollpanelen.

Nej, som partner har du direktaktivering på alla beställningar. Webbhotell och domäner är igång på bara några minuter! Fakturan skickas med 30 dagars betalningskrav.

Nix, det kostar ingenting! Det enda kravet är att du innehar F-skatt.

Javisst! Du kan själv koppla gamla kunder till din återförsäljarzon och få full kontroll över dem på samma sätt som för nya kunder.

När du gör en beställning väljer du själv om kunden eller du som partner ska vara fakturamottagare. Du kan även ändra det det här i efterhand på alla dina kunder.

Ja, om du står som fakturamottagare bestämmer du själv om du i efterhand vill lägga till administrativa avgifter eller baka ihop det med dina egna fakturor mot kunden.

Vårt eget partneravtal är totalt utformat efter våra tjänster och ger dig bl a tillgång till vår kontrollpanel med kontroll över beställningar, befintliga kunder och deras inställningar/data. Som Affiliate finns inget krav på F-skattesedel och man har avtal med Tradedoubler och får kickback för köp efter klick genom dina länkar, alltså ingen kontroll över kunderna eller tillgång till alla de fördelar vi ger till våra partners.

Vad tjänar jag på att vara partner?

Genom vårt partnerprogram får du utbetalning på de tjänster du säljer genom oss. Som återförsäljare får du upp till 25% i provision när du säljer våra hostingtjänster. För ett webbhotell företagspaket får du alltså 534 kr tillbaka. Dessutom får du även dessa 25% i återkommande provision på alla förnyelsefakturor av webbhotell när du nått upp i 10 kunder eller mer!

Bli partner

Provision för partners till Loopia

Provision för partners
(0-9 kunder*)
Provision för partners
(10 eller fler kunder*)
Produkt Första året Återkommande Första året Återkommande
Domännamn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webbhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Loopia Starter 25% - 25% 25%
Microsoft 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Loopia SEO 10% - 10% -
Domänskydd 10% - 10% -

* Gäller aktiva kunder med betalda webbhotells- och/eller VPS-tjänster

Hej, behöver du hjälp?

Vardagar: 8-19 Helger: 11-15