Logga in

Dags att bli återförsäljare?

Det är otroligt enkelt! Det kostar inget och vi ställer inga försäljningskrav, vi vill bara att du innehar F-skattesedel. Uppfyller du detta? Ja, då välkomnar vi dig till vårt fantastiska återförsäljaravtal.

Marknadens kraftfullaste kontrollpanel för återförsäljare, 25% i provision och möjligheten att erbjuda dina kunder våra förstklassiga tjänster är bara ett formulär bort.

Kontaktuppgifter

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter.
Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Avtalsvillkor

Vänligen läs igenom och godkänn våra avtalsvillkor.

Komplettera din ansökan

För att din ansökan ska kunna behandlas så krävs det att du kompletterar din ansökan med din F-skattsedel. Denna kan antingen skickas via e-post till partner@loopia.se eller skickas med vanlig postgång till Loopia AB, Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås. Så snart vi emottagit F-skattsedeln och godkänt ansökan så skickas användaruppgifterna till ÅF-zonen ut.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för phishingutskick!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut. Läs gärna mer på vår blogg //Loopia Support