Logga in

Kom igång med hemsida och e-post med Loopia Starter!

Skapa upp till 10 e-postadresser och bygg din egen hemsida själv snabbt och enkelt i Loopia Sitebuilder – allt ingår i Loopia Starter.

Från endast 59 kr kr/mån

Beställ Loopia Starter Prova Sitebuilder gratis

Allt du behöver för hemsida och e-post

I Loopia Starter ingår både e-post och en hemsida som du snabbt och enkelt bygger själv med Loopia Sitebuilder och dess populära dra och släpp-funktion och sedan publicerar på ditt domännamn.

Välj bland ett stort utbud mobilanpassade mallar och skapa en schysst hemsida åt företaget så att dina kunder enkelt kan hitta och kontakta dig via webben. Givetvis skyddas din hemsida automatiskt med SSL-certifikatet som ingår kostnadsfritt från start.

Skapa alla e-postadresser du behöver

I Starter-paketet ingår upp till 10 e-postadresser och gott om lagringsutrymme för företagets e-post så att t ex du och dina anställda kan få ett varsitt e-postkonto.

Med adresser som info@dittforetag.se och namn@dittforetag.se ger du dina kunder ett proffsigt intryck av ditt företag.

Vilket paket passar dig bäst?

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandet på webbhotell gäller nybeställningar till och med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) och den första fakturan vid årlig betalning, därefter gäller ordinarie pris. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Bygg en proffsig hemsida i tre enkla steg

1

Välj en mall

Välj en av alla snygga, mobilanpassade mallar till din hemsida.

2

Lägg till text och bilder

Dra och släpp bilder och text där du vill ha dem.

3

Publicera hemsidan

Publicera din nya hemsida med bara några klick.

Dra-och-släpp-verktyg

När du har valt din mall bygger du enkelt din hemsida genom att dra och släppa det innehåll du vill ha på hemsidan, som till exempel:

  • Bilder
  • Text
  • Video
  • Formulär
  • Länk till sociala medier
Prova gratis

Anpassar sig efter alla enheter

I Loopia Sitebuilder ingår ett stort utbud av mobilanpassade mallar som automatiskt anpassar din sajt efter den mobil, surfplatta eller dator som den besöks ifrån.

SSL/TLS (https-adress) ingår

Givetvis skyddas din hemsida automatiskt med SSL-certifikatet (Let’s Encrypt) som ingår kostnadsfritt från start och aktiveras så fort du publicerar hemsidan du byggt i Loopia Sitebuilder.

Vi finns här för dig – varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss

Starta din egen webshop

Är du sugen på att starta webshop kan du enkelt uppgradera din Sitebuilder Small som ingår i Starter-paketet till Loopia Sitebuilder Large + Webbutik och få tillgång till allt du behöver för att starta din egen webbutik;

  • lagerhantering
  • betalningslösningar
  • fraktalternativ
  • paketspårning
  • med mera

Läs mer om Sitebuilder Large + Webbutik

Skicka nyhetsbrev till dina kunder och öka din försäljning

I Starter-paketet ingår även vårt nyhetsbrevsverktyg som ger dig möjlighet att enkelt skapa och skicka nyhetsbrev till dina kunder för att öka försäljningen och knyta kunderna närmare.

Läs mer om nyhetsbrevsverktyget

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15