Logga in

Webbhotell med allt du behöver för din hemsida

Kom igång med din egen hemsida, e-post, blogg eller webbutik. Vi tar hand om de tekniska bitarna så att du kan fokusera på annat.

Beställ webbhotell

Hitta det webbhotell som passar dig

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandet på webbhotell gäller nybeställningar till och med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) och den första fakturan, därefter gäller ordinarie pris. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Fortfarande osäker på vilket av våra webbhotell du ska välja?
Läs de fullständiga tekniska specifikationerna och vår detaljerade prislista.

Skapa din hemsida helt utan förkunskaper

Bygg din egen hemsida utan förkunskaper med Loopia Sitebuilder, välj en mall, dra och släpp text och bilder där du vill ha dem och publicera hemsidan med ett klick. Eller varför inte välja WordPress med oändliga möjligheter. Både Loopia Sitebuilder och WordPress ingår i våra webbhotellspaket.

Blixtsnabb hemsida med Boost

Vår stabila och blixtsnabba webbplattform Boost ingår i våra webbhotellspaket Företag och Företag Plus och är perfekt för företag med en större och mer prestandakrävande hemsida.

Läs mer om Loopia Boost

E-post

Skapa proffsiga e-postadresser och stärk ditt varumärke. Läs och skicka mail var och när du vill med Loopia Webbmail. Allt ingår i ditt webbhotellspaket.

Läs mer om e-post

Webbutik

Starta en komplett webbutik som täcker alla dina behov med WooCommerce, världens mest populära e-handelslösning, som ingår i ditt webbhotellspaket.

Kom igång med din webbutik

Säkrare hemsida med SSL/TLS

Ett SSL/TLS-certifikat krypterar trafiken mellan din sajt och dina besökare vilket gör det omöjligt för obehöriga att stjäla känslig information (t ex inloggnings- eller kontouppgifter).

Läs mer om SSL/TLS

Flytta till Loopia

Flytta din hemsida och e-post till Loopia och få prisvärda tjänster och support i världsklass hos Sveriges största webbhotell.

Flytta till Loopia

Få fler kunder med hjälp av webben

Ladda ner “Så får du fler kunder med hjälp av webben” helt gratis och få tips om hur du:

  • ...väljer rätt domännamn (www-adress)
  • ...kommer igång med din egen hemsida
  • ...sätter upp ett gäng proffsiga e-postadresser
  • ...lockar mer trafik och fler kunder till din hemsida
Ladda ner e-boken gratis (PDF)

Surfa säkert med F-Secure

Undvik virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld på din dator. Med alla våra webbhotellspaket får du 3 månader gratis och sedan 20% återkommande rabatt på världens bästa skydd* för din dator, F-Secure Internet Security.

Läs mer om F-Secure

Nöjdhetsgaranti!

Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vi finns här för dig – varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15