Logga in

Bli synlig på Google och få fler besök till din hemsida

Placera din hemsida högre upp på Google med enkla tips och guider. Få dagliga rapporter om din hemsidas placering och håll koll på konkurrensen online med detaljerad statistik.

Från endast 111.2 kr/mån

Kom igång med LoopiaSEO

Hur synlig är din hemsida idag?

Gör en kostnadsfri analys av din hemsida och se hur synlig den är bland sökresultaten på till exempel Google och Bing.

Enkel sökmotoroptimering av din hemsida

De flesta av dina kunder startar sina köp med att söka på webben - därför är det viktigt att du syns högt upp på t ex Google. LoopiaSEO hjälper dig med det genom bland annat:

  • Enkla steg-för-steg-guider
  • Specifika guider för WordPress och Loopia Sitebuilder.
  • Förbättringsförslag och rekommendationer.
  • Tydliga rapporter med förslag på möjligheter
  • Detaljerad statistik om dina konkurrenter

Logga in och kom igång med LoopiaSEO

Hur LoopiaSEO kan förbättra din synlighet online

1

Granskar och analyserar

Vi ser över och analyserar din hemsida och ger detaljerade förbättringsförslag för att göra den mer synlig online.

2

Tips och guider för att synas bättre

Med enkla och tydliga tips och guider hjälper LoopiaSEO dig att optimera din hemsida för att synas bättre i sökmotorer som Google.

3

Full koll på din hemsidas framsteg

Med hjälp av tydliga, detaljerade och dagligen uppdaterade rapporter får du full koll på din hemsidas framsteg och hur den utvecklas över tid.

Få rekommendationer för just din hemsida

Få förbättringsförslag för just din hemsidas synlighet online i form av en enkel att göra-lista. Varje rekommendation innehåller enkla beskrivningar och videoguider.

Ligg steget före dina konkurrenter

Ta del av detaljerad statistik om hur väl dina konkurrenter syns på de sökord som är mest viktiga för din verksamhet. På så vis ligger du alltid ett steg före dina konkurrenter och kan överträffa dem på Google.

Låt ditt företag synas vid lokala sökningar

Över en tredjedel av alla sökningar på Google innehåller ett lokalt ord, t ex en ort. Med LoopiaSEO kan du enkelt följa framstegen för dina mest relevanta sökord ur två olika platsers perspektiv och enkelt anpassa och optimera din hemsidas innehåll efter lokala sökningar.

Ta del av daglig statistik i detaljerade rapporter

Håll dig uppdaterad om din hemsidas synlighet på webben med detaljerad statistik som uppdateras dagligen. Det ger dig möjlighet att enkelt följa din hemsidas utveckling och direkt agera på eventuella förbättringsmöjligheter.

Full kontroll med en enkel kontrollpanel

I kontrollpanelen får du en bra och tydlig överblick av din hemsidas framsteg tillsammans med rekommenderade förbättringar och tidsuppskattningar för att lösa dessa.

Vanliga frågor och svar om LoopiaSEO

Sökmotoroptimering (förkortat SEO) används för att förbättra din hemsida så att den syns högt upp bland sökresultaten på t ex Google och Bing. Genom att synas högt upp gör du det lättare för nuvarande och blivande kunder att hitta dig.

Alla hemsidor behöver optimeras kontinuerligt för att förbättra och/eller behålla sin placering bland sökresultaten. Testa hur väl din hemsida syns på webben idag med vår kostnadsfria analys och se vad du behöver förbättra!

Inte alls! LoopiaSEO tar dig steg för steg framåt och ger dig alla kunskaper som krävs för att optimera just din hemsida.

För att klättra bland sökresultaten på till exempel Google är det sökmotoroptimering av din hemsida som gäller. Känner du dig inte riktigt bekväm med hur du ska gå tillväga är LoopiaSEO det perfekta verktyget för dig!

Att placeras högt upp bland sökresultaten är ingenting som sker över en natt, men följer du de rekommenderade förbättringsförslagen från LoopiaSEO-verktyget så ökar du chanserna för att snabba på processen.

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15