Joomla – Publiceringssystem med ett klick

Publiceringssystemet Joomla har blivit ett omåttligt populärt verktyg att bygga hemsidor med eftersom det är relativt enkelt att komma igång med, men nästan omöjligt att växa ur på grund av alla tillägg som finns att installera. Joomla används världen över av allt från privatpersoner och små föreningar till stora företagswebbplatser. Med vår One click installer kan du utan extra kostnad snabbt och enkelt installera Joomla i ditt webbhotellskonto.

Joomla består av två delar; en administrationsdel där du bygger upp och gör ändringar på hemsidan, samt den publika delen som besökarna till din hemsida ser.

Beställ webbhotell

Uppdatera direkt från webbläsaren

Med Joomla sköter du din hemsida direkt från vilken webbläsare som helst genom att logga in i administrationsgränssnittet. Du bygger upp sidans struktur och allt innehåll, ändrar texter, lägger till bilder och ändrar utseende från vilken dator som helst.

Välj utseende/mall

Det finns 1 000-tals färdiga mallar runt om på Internet som du kan ladda ner och installera på din hemsida. Du kan enkelt växla mellan de mallar du har installerat, och har du CSS-kunskaper kan du dessutom anpassa mallen exakt efter dina egna önskemål.

Installera tillägg för extra funktioner

Precis som med mallarna så finns det 1 000-tals tillägg att ladda ner och installera från Internet. Det finns tillägg för bildgallerier, dokumenthantering, nyhetsbrev, kalendrar, bannerhantering, forum, chat, integration med sociala medier och mycket mycket mer.

Kom igång med vår Joomla-skola

För att du ska komma igång snabbt och få ut så mycket som möjligt av din sajt har vi tagit fram en Joomla-skola och publicerar dessutom löpande tips i våra sociala medie-kanaler.

Starta din hemsida direkt

Beställ webbhotellspaket redan nu och få igång din hemsida inom några minuter.

Beställ webbhotell
Just nu: Upp till 40% rabatt på webbhotell (från 72 kr/mån)

* Erbjudandet gäller t o m 2017-04-30 och gäller första webbhotellsfakturan vid årlig betalning. Kan ej kombineras med andra webbhotellsrabatter eller erbjudanden.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

Nedstängning av Active24 e-postservrar

14:00 idag kommer äldre e-postservrar från Active24 att stängas ned.
Om du som tidigare Active24-kund fortfarande ansluter mot dessa behöver du nu byta servernman för inkommande/utgående e-post till mailcluster.loopia.se
För mer info se Loopias driftblogg

Mvh Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt