Logga in

Joomla – Publiceringssystem med ett klick

Beställ webbhotell med JoomlaIngår i våra
webbhotellspaket

Din hemsida växer aldrig ur Joomla

Publiceringssystemet Joomla har blivit ett omåttligt populärt verktyg att bygga hemsidor med eftersom det är relativt enkelt att komma igång med, men nästan omöjligt att växa ur på grund av alla tillägg som finns att installera. Joomla används världen över av allt från privatpersoner och små föreningar till stora företagswebbplatser. Med vår One click installer kan du utan extra kostnad snabbt och enkelt installera Joomla i ditt webbhotellskonto.

Joomla består av två delar; en administrationsdel där du bygger upp och gör ändringar på hemsidan, samt den publika delen som besökarna till din hemsida ser.

Välj utseende/mall

Det finns 1 000-tals färdiga mallar runt om på Internet som du kan ladda ner och installera på din hemsida. Du kan enkelt växla mellan de mallar du har installerat, och har du CSS-kunskaper kan du dessutom anpassa mallen exakt efter dina egna önskemål.

Uppdatera direkt från webbläsaren

Med Joomla sköter du din hemsida direkt från vilken webbläsare som helst genom att logga in i administrationsgränssnittet. Du bygger upp sidans struktur och allt innehåll, ändrar texter, lägger till bilder och ändrar utseende från vilken dator som helst.

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Installera tillägg för extra funktioner

Precis som med mallarna så finns det 1 000-tals tillägg att ladda ner och installera från Internet. Det finns tillägg för bildgallerier, dokumenthantering, nyhetsbrev, kalendrar, bannerhantering, forum, chat, integration med sociala medier och mycket mycket mer.

Kom igång med vår Joomla-skola

För att du ska komma igång snabbt och få ut så mycket som möjligt av din sajt har vi tagit fram en Joomla-skola och publicerar dessutom löpande tips i våra sociala medie-kanaler.

Starta din hemsida direkt

Beställ webbhotellspaket redan nu och få igång din hemsida inom några minuter.

Beställ webbhotell med Joomla
Webbhotell från 40 kr/mån! (ord. pris 80 kr/mån)

* Erbjudandet gäller nybeställningar och första fakturan vid årlig betalning. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för falska e-postutskick i Loopias namn

Har du mottagit ett meddelande titulerat "vi informerar dig om att -domänen upphör att gälla: 20/09/2020" som ser ut att komma från oss på Loopia?

Bortse från det meddelandet då det är ett s.k. Phishingmeddelande som försöker stjäla information.


Var alltid vaksam när du oväntat får e-post där du uppmanas att klicka på en länk eller lämna känslig information. Vi kontaktar dig aldrig via telefon eller e-post och ber dig om kortuppgifter eller annan känslig information. Så här skyddar du dig »

 
021-12 82 22 Stängt