Logga in

Full frihet och egna resurser med din egen server

  • Isolerad miljö – påverkas inte av andra kunder
  • Dedikerade resurser – all kraft till dig
  • Full frihet – installera och konfigurera servern som du vill

Beställ LoopiaVPS

Vad är en VPS?

VPS står för Virtual Private Server och är alltså en egen server där du slipper dela resurser med andra kunder som du gör i ett vanligt webbhotellskonto. Den serverkapacitet du betalar för i form av bland annat processor och minne dedikeras till endast dig. Dessutom har du full frihet att konfigurera din server och installera de program och tjänster du önskar, så länge våra avtalsvillkor följs förstås.

LoopiaVPS
Minne/RAM 2 GB
Hårddiskutrymme 56 GB
Processor 2 kärna
Trafik per månad 1 000 GB
Egen IP-adress (IPv4)
Egen IP-adress (IPv6)
Skärmkonsol
SSH
Operativsystem Ubuntu, Debian
Ingen uppsägningstid
SLA
Pris exklusive moms 329 kr/mån
Beställ
Kristian Hammar, Buskoll.se

“Vi valde LoopiaVPS för att få en säker lösning till vår tjänst som dessutom är lätt att hantera, utan att det kostar skjortan. Helt klart rätt beslut.”

- Kristian Hammar, Buskoll.se

Full frihet

Med LoopiaVPS kan du konfigurera din server exakt som du vill ha den. Du kan välja mellan ett stort antal Linux-operativsystem, och det är fritt fram att installera de programvaror och komponenter du önskar, så länge våra avtalsvillkor följs.

Skärmkonsol och SSH

Du har full kontroll över din VPS, antingen genom skärmkonsolen inifrån Loopias Kundzon eller SSH. Med skärmkonsolen fjärrstyr du din VPS precis som att du satt framför servern.

Din prestanda är bara din

Till skillnad mot ett webbhotellspaket så är delar av serverns resurser dedikerade till dig. Hårddisk, RAM och CPU delas inte med andra kunder, därför påverkas du inte av eventuella trafiktoppar eller ineffektiv kod hos andra kunder.

SLA = Trygghet

LoopiaVPS är en premiumtjänst med högsta prioritet. Din VPS övervakas dygnet runt med automatiska larm till tekniker under beredskap. Läs SLA för LoopiaVPS

Egna IP-adresser

Med LoopiaVPS får du både en dedikerad IPv4-adress och en dedikerad IPv6-adress vilket bland annat ger dig möjlighet att installera eget SSL/TLS.

Nöjdhetsgaranti!

Vi har 30 dagars öppet köp på våra VPS:er, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ VPS

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support