Logga in

Dedikerade resurser och full frihet med VPS

  • Isolerad miljö – påverkas inte av andra kunder
  • Dedikerade resurser – all kraft till dig
  • Full frihet – installera och konfigurera servern som du vill
Beställ LoopiaVPS

VPS = din egen server

Med en VPS delar du inte resurser med andra kunder som du gör i ett webbhotellskonto. Den serverkapacitet du betalar för i form av bland annat processor och minne dedikeras till endast dig. Dessutom har du full frihet att konfigurera din server och installera de program och tjänster du önskar*.

LoopiaVPS
Minne/RAM 2 GB
Hårddiskutrymme 50 GB
Processor 2 kärna
Trafik per månad 1 000 GB
Egen IP-adress (IPv4)
Egen IP-adress (IPv6)
Skärmkonsol
SSH
Operativsystem Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS, openSUSE
Ingen uppsägningstid
SLA
Pris exklusive moms 280 kr/mån
Beställ
Kristian Hammar, Buskoll.se

“Vi valde LoopiaVPS för att få en säker lösning till vår tjänst som dessutom är lätt att hantera, utan att det kostar skjortan. Helt klart rätt beslut.”

- Kristian Hammar, Buskoll.se

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra VPS:er, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ VPS

Full frihet

Med LoopiaVPS kan du konfigurera din server exakt som du vill ha den. Du kan välja mellan ett stort antal Linux-operativsystem, och det är fritt fram att installera de programvaror och komponenter du önskar*.

Din prestanda är bara din

Till skillnad mot ett webbhotellspaket så är delar av serverns resurser dedikerade till dig. Hårddisk, RAM och CPU delas inte med andra kunder, därför påverkas du inte av eventuella trafiktoppar eller ineffektiv kod hos andra kunder.

Egna IP-adresser

Med LoopiaVPS ingår en IPv4-adress och en IPv6-adress. Det ger dig möjlighet att t ex skaffa ett eget SSL-certifikat.

Skärmkonsol och SSH

Du har full kontroll över din VPS, antingen genom skärmkonsolen inifrån Loopias Kundzon eller SSH. Med skärmkonsolen fjärrstyr du din VPS precis som att du satt framför servern.

SLA = Trygghet

LoopiaVPS är en premiumtjänst med högsta prioritet. Din VPS övervakas dygnet runt med automatiska larm till tekniker under beredskap. Läs SLA för LoopiaVPS

Daglig säkerhetskopia

Vi tar dagligen en säkerhetskopia på din VPS. Säkerhetskopian sparas sedan i 30 dagar.

Jonathan Sjöström, NSV-gaming.com

Med LoopiaVPS kan vi enkelt ha våra helt egna game- och voice-servers utan att behöva oroa oss för driften. Helt underbart!

- Jonathan Sjöström

* Du kan installera vilka programvaror och komponenter du vill så länge Loopias avtalsvillkor följs.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Har du frågor om våra nya priser?

Se denna lista på samtliga uppdaterade priser hos Loopia:

https://support.loopia.se/wiki/uppdaterade-priser-pa-domannamn-1a-december-2020/

Varför justeras priserna?

Varför justeras priserna? Att priserna justeras beror främst på att inköpspriset hos våra leverantörer av olika tjänster har förändrats vilket gör att vi måste se över och anpassa våra egna priser.

Prisjusteringen är också en naturlig del i vår strävan att ständigt kunna utveckla, underhålla och förbättra vår support och våra tjänster. Det ger oss ökade möjligheter att ta vår redan prisade support till nya höjder och vårt utbud av tjänster till nästa nivå.

Miljön har stått i fokus under året och vi kommer inom kort att flytta in i ett nytt toppmodernt och klimatpositivt datacenter. Nu ser vi fram emot 2021 som kommer att bjuda på många trevliga förbättringar.

Mvh, Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt