WooCommerce - Starta e-handel med WordPress

  • Fullt integrerad e-handel i din WordPress-sajt
  • Välj bland hundratals teman och tillägg
  • Ingår i alla våra webbhotellspaket
Beställ webbhotell med WooCommerce
 

Sälj vad som helst, när och var du vill med WooCommerce

WooCommerce är världens mest populära e-handelslösning och används flitigt av små som stora verksamheter. WooCommerce ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta en e-handel till ditt företag, helt integrerad med din befintliga WordPress-sajt.

Installera WooCommerce och WordPress med ett klick

Enkelt och smidigt med WordPress och WooCommerce hos Loopia

Som Loopia-kund installerar du både WordPress och WooCommerce med ett klick i Loopia Kundzon och kommer igång med din hemsida och e-handel på bara några minuter. Snabbt, enkelt och smidigt för dig som företagare. Har du några frågor eller funderingar finns vår kunniga support redo att hjälpa dig, alla dagar om året.

WooCommerce ger dig bland annat tillgång till:

  • 30+ designmallar och 300+ tillägg
  • Mobilanpassad e-handel
  • Tillgängligt på svenska, engelska och fler språk
  • Obegränsat antal produkter
  • Flera betalnings- och fraktmöjligheter
  • Kostnadsfri support 365 dagar/år
 

"Med WooCommerce hos Loopia kunde jag snabbt och enkelt komma igång med min e-handel och erbjuda mina kollektioner av barnkläder online. Supersmidigt!"
- Hanna Jarlängen, tokitoki.se

 

Välj utseende bland teman och tillägg

Med WooCommerce kan du välja bland många olika designmallar som ändrar din butiks utseende. Du har också tillgång till över 300 tillägg för extra funktioner.

Godkänn flera betalningslösningar

WooCommerce har stöd för DIBS Account, Klarna, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, och flera andra populära betalningslösningar.

Hantera din e-handel direkt i mobilen

Både adminpanelen och din e-handel i WooCommerce är mobilanpassade och kan administreras och besökas från webbläsaren i valfri enhet.

Erbjud flera olika fraktmöjligheter

Erbjud frakt med t ex PostNord och välj om fraktkostnaden ska vara gratis, bestämmas utefter vikt eller antal varor, eller om en fast kostnad sätts för de varor kunden beställt.

Beställ webbhotell med WooCommerce
 

Kom igång med vår WooCommerce-skola

För att du ska komma igång så snabbt och enkelt som möjligt med att sälja dina varor på nätet så har vi tagit fram en WooCommerce-skola. Läs vår WooCommerce-skola »

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Office 365 omfattas inte av garantin.

Vardagar 07-21 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Följ oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Längre svarstider och info till City Sites-kunder

Är du tidigare City Sites-kund? Se gärna vår FAQ för svar på de vanligaste frågorna och länkar till våra guider för exempelvis e-postklienter: FAQ City Sites

Just nu pågår en flytt av kunder från City Sites till oss på Loopia. Det innebär att det är många som kontaktar vår support. Vi svarar givetvis alla ärenden som inkommer till oss, men vi reserverar oss för att svarstiderna kan vara längre än vad våra kunder är vana vid. Vi hoppas att ni har överseende med detta och att vi snart är tillbaka på vanliga svarstider.


//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt