Logga in

Starta webbutik i WooCommerce

Starta din egen webbutik i WooCommerce, världens mest populära e‑handelslösning och fullt integrerad med din hemsida i WordPress.

Beställ webbhotell med WooCommerce

Sälj vad som helst, när och var du vill

Starta din egen webbutik snabbt och enkelt i WooCommerce, världens mest populära e-handelslösning. WooCommerce används flitigt av små som stora verksamheter och är fullt integrerad med WordPress.

Starta webbutik med ett klick hos Loopia

Installera WordPress och WooCommerce med ett klick i Loopia Kundzon och kom igång med din webbutik på bara några minuter. Snabbt, enkelt och smidigt för dig som företagare.

Webbhotell från 39 kr/mån första året!

* Erbjudandet visas ex moms och gäller nybeställningar till och med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) samt den första fakturan.
Därefter gäller ordinarie pris från 99 kr/mån ex moms. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välj utseende bland flera olika teman

Det finns många olika teman att välja bland till din WooCommerce-butik. De flesta anpassar dessutom din webbutik automatiskt efter besökarens enhet, oavsett om det är en mobil, dator eller surfplatta.

Erbjud flera populära betalsätt

Betallösningen Payson ingår från start och låter dig erbjuda kunden populära betalsätt som kortbetalning, internetbank och faktura.

Läs mer om vår kassalösning

Hantera frakt och varuleverans enkelt

Erbjud frakt med t ex PostNord och välj om fraktkostnaden ska vara gratis, bestämmas utefter vikt eller antal varor, eller om en fast kostnad sätts för de varor kunden beställt.

Uppdatera din webbutik direkt i mobilen

Både kontrollpanelen och din webbutik i WooCommerce är mobilanpassade och kan administreras och besökas från webbläsaren i din dator, mobil eller surfplatta.

Kom igång med vår WooCommerce-skola

För att du ska komma igång så snabbt och enkelt som möjligt med att sälja dina varor på nätet så har vi tagit fram en WooCommerce-skola. Läs vår WooCommerce-skola »

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du ombeds förnya din domän. Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia. Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

Läs gärna mer på vår blogg

//Loopia Support