WooCommerce - Starta e-handel med WordPress

  • Fullt integrerad e-handel i din WordPress-sajt
  • Välj bland hundratals teman och tillägg
  • Ingår i alla våra webbhotellspaket
Beställ webbhotell med WooCommerce
 

Sälj vad som helst, när och var du vill med WooCommerce

WooCommerce är världens mest populära e-handelslösning och används flitigt av små som stora verksamheter. WooCommerce ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta en e-handel till ditt företag, helt integrerad med din befintliga WordPress-sajt.

Installera WooCommerce och WordPress med ett klick

Enkelt och smidigt med WordPress och WooCommerce hos Loopia

Som Loopia-kund installerar du både WordPress och WooCommerce med ett klick i Loopia Kundzon och kommer igång med din hemsida och e-handel på bara några minuter. Snabbt, enkelt och smidigt för dig som företagare. Har du några frågor eller funderingar finns vår kunniga support redo att hjälpa dig, alla dagar om året.

WooCommerce ger dig bland annat tillgång till:

  • 30+ designmallar och 300+ tillägg
  • Mobilanpassad e-handel
  • Tillgängligt på svenska, engelska och fler språk
  • Obegränsat antal produkter
  • Flera betalnings- och fraktmöjligheter
  • Kostnadsfri support 365 dagar/år
 
 

Välj utseende bland teman och tillägg

Med WooCommerce kan du välja bland många olika designmallar som ändrar din butiks utseende. Du har också tillgång till över 300 tillägg för extra funktioner.

Erbjud flera populära betalsätt

Betallösningen Payson ingår från start och låter dig erbjuda kunden populära betalsätt som kortbetalning, internetbank och faktura. Läs mer om vår kassalösning »

Administrera din webshop direkt i mobilen

Både adminpanelen och din e-handel i WooCommerce är mobilanpassade och kan administreras och besökas från webbläsaren i valfri enhet.

Hantera frakt och varuleverans enkelt

Installerar du WooCommerce via Loopia ingår vår fraktlösning från Stidner som låter kunden välja utlämningsställe och frakt med t ex PostNord eller DHL.

Beställ webbhotell med WooCommerce
 

Kom igång med vår WooCommerce-skola

För att du ska komma igång så snabbt och enkelt som möjligt med att sälja dina varor på nätet så har vi tagit fram en WooCommerce-skola. Läs vår WooCommerce-skola »

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Office 365 omfattas inte av garantin.

Vardagar 07-21 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Starta e-handel

Följ oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Undehåll UNIX-webb

Torsdagen den 13 december utförs underhåll av samtliga UNIX-webbservrar mellan 00:01-06:00. Hemsidor på dessa servrar kan få ett eller flera kortare avbrott under tiden för underhållet.

 
021-12 82 22 Stängt