Logga in

Skapa hemsida hos Loopia - snabbt och enkelt

Vi erbjuder allt du behöver för att skapa din egen hemsida, oavsett om det är din första sida eller om du är en mer erfaren användare.

Kom igång med din hemsida

Kom igång med din hemsida - välj bland flera verktyg

I ditt webbhotellspaket ingår allt du behöver för att skapa din egen hemsida själv utan förkunskaper.

Webbhotell från 39 kr/mån första året!

* Erbjudandet visas ex moms och gäller nybeställningar till och med 2022-05-31 (med reservation för ändringar) samt den första fakturan.
Därefter gäller ordinarie pris från 89 kr/mån ex moms. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välj utseende bland mängder av teman

Få din hemsida att se ut exakt så som du vill ha den. I verktygen vi erbjuder ingår massor av färdiga, mobilanpassade mallar att välja bland.

Anpassar sig efter olika enheter

Hemsidan du skapar anpassar sig automatiskt efter dator, mobil och surfplatta. Med WordPress kan du dessutom redigera sidan direkt från mobilen.

"Loopias tjänster har alltid fungerat smidigt och bra för oss, vilket gjort att vi kunnat ägna mer tid och kraft åt vår verksamhet"

- Pia Stolt, situationsthlm.se

Kom igång med bara några klick

Välj det hemsidesverktyg som passar dig bäst, installera det med ett klick i Loopia Kundzon och kom igång på bara några minuter.

Vill du starta webbutik?

Med ett webbhotellspaket hos Loopia får du alla förutsättningar för att starta din alldeles egen webbutik. Välj bland de e-handelslösningar som ingår och kom igång med bara några klick.

Läs mer om våra e-handelslösningar

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vi finns här för dig – varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar året runt för att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier. Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15