Skapa hemsida hos Loopia - snabbt och enkelt

  • Flera professionella hemsidesverktyg
  • Kom igång med bara ett klick
  • Ingår i alla våra webbhotellspaket
Beställ webbhotell med hemsida
 

Kom igång med din hemsida - välj bland flera verktyg

Som webbhotellskund hos Loopia får du allt du behöver för att skapa och hantera din hemsida, oavsett om det är din första sajt eller om du är en mer erfaren användare. Just nu: Allt nedan ingår för endast 72 kr/mån (89kr/mån)

Just nu: Upp till 40% rabatt på webbhotell

* Erbjudandet gäller nybeställningar t o m 2018-09-30 och gäller första fakturan vid årlig betalning. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välj utseende bland mängder av teman

Verktygen vi erbjuder innehåller massor av olika designteman som du kan välja bland för att få exakt det utseende du vill ha på din sajt.

Kostnadsfri SuperSupport ingår

Vår prisbelönta support finns tillgänglig för dig alla dagar om året. Du når dem via e-post, telefon, chatt eller sociala medier. Läs mer om Loopia SuperSupport

Anpassar sig efter olika enheter

Hemsidan du skapar anpassar sig automatiskt efter dator, mobil och surfplatta. Med WordPress kan du dessutom redigera sajten från mobilen.

Kom igång med bara några klick

Välj något av de hemsidesverktyg vi erbjuder och installera det på bara några minuter med hjälp av våra utförliga steg-för-steg-guider.

 

"Loopias tjänster har alltid fungerat smidigt och bra för oss, vilket gjort att vi kunnat ägna mer tid och kraft åt vår verksamhet"
- Pia Stolt, situationsthlm.se

 

Vill du starta e-handel?

Med ett webbhotellspaket hos Loopia får du alla förutsättningar för att starta din alldeles egen webbutik. Välj bland de e-handelslösningar som ingår och kom igång med bara några klick.

Läs mer om våra e-handelslösningar
 

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Office 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vardagar 07-21 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Följ oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phising-meddelanden där du ombeds betala in pengar till ett anonymt konto för att dina personliga data ej ska läggas ut på webben. Det rör sig alltså om helt påhittade påståenden och vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress.

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt