Logga in

Skapa hemsida hos Loopia - snabbt och enkelt

  • Flera professionella hemsidesverktyg
  • Kom igång med bara ett klick
  • Ingår i alla våra webbhotellspaket
Beställ webbhotell med hemsida

Kom igång med din hemsida - välj bland flera verktyg

Som webbhotellskund hos Loopia får du allt du behöver för att skapa och hantera din hemsida, oavsett om det är din första sajt eller om du är en mer erfaren användare.

Webbhotell från 39 kr/mån första året!

* Erbjudandet visas ex moms och gäller nybeställningar till och med 2021-12-31 (med reservation för ändringar) samt den första fakturan.
Därefter gäller ordinarie pris från 89 kr/mån ex moms. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välj utseende bland mängder av teman

Verktygen vi erbjuder innehåller massor av olika designteman som du kan välja bland för att få exakt det utseende du vill ha på din sajt.

Anpassar sig efter olika enheter

Hemsidan du skapar anpassar sig automatiskt efter dator, mobil och surfplatta. Med WordPress kan du dessutom redigera sajten från mobilen.

"Loopias tjänster har alltid fungerat smidigt och bra för oss, vilket gjort att vi kunnat ägna mer tid och kraft åt vår verksamhet"

- Pia Stolt, situationsthlm.se

Kom igång med bara några klick

Välj något av de hemsidesverktyg vi erbjuder och installera det på bara några minuter med hjälp av våra utförliga steg-för-steg-guider.

Kostnadsfri SuperSupport ingår

Vår prisbelönta support finns tillgänglig för dig alla dagar om året. Du når dem via e-post, telefon, chatt eller sociala medier. Läs mer om Loopia SuperSupport

Vill du starta e-handel?

Med ett webbhotellspaket hos Loopia får du alla förutsättningar för att starta din alldeles egen webbutik. Välj bland de e-handelslösningar som ingår och kom igång med bara några klick.

Läs mer om våra e-handelslösningar

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15