Logga in

Få en blixtsnabb hemsida med Loopia Boost

Loopia Boost är vår blixtsnabba webbplattform med grym prestanda. Perfekt för hemsidor och webbutiker med krav på högsta hastighet. Ingår i webbhotellspaketen Företag och Företag Plus.

Kom igång med Boost

Det här är Boost

Boost är vår stabila och blixtsnabba webbplattform som riktar sig till dig med en lite större hemsida, eller dig med krav på ännu snabbare laddtider än vad vår populära UNIX-plattform kan erbjuda. De av våra kunder som hittills har testat Boost-plattformen har upplevt en markant förbättring av hemsidan sett till imponerande snabba laddningstider. Det har i sin tur lett till ökad försäljning och fler visningar hos de webbutiker och nyhetssidor/bloggar som ligger på plattformen.

Boost ingår i webbhotellspaketen Företag och Företag Plus.

Beställ Företagspaketet med Boost

Boost passar perfekt för dig som...

...driver en webbutik eller nyhetssida med en frekvent skara besökare/klick. Dessa besökare kommer att skapa många anrop mot olika delar av sidan och dess databas vilket inte alltid ett vanligt cache-tillägg kan lösa. Med den cache som medföljer i Boost kan dessa sidvisningar lösas snabbt och effektivt både för sidans besökare och administratör.

Så byter du till Boost

Så mycket snabbare kan din hemsida bli med Boost

Diagrammen nedan visar tre exempel på kunder till Loopia (driftzone.se, bymartinsdotter.se och formatstockholm.se) som alla har fått en tydligt förbättrad prestanda bara av att byta till Boost-plattformen. Samtliga sidor har testats utan någon form av cache-tillägg.

"Vi på DriftZone är otroligt nöjda med den nya plattformen och supporten från Loopia. Vi upplever att vår sida är snabbare än tidigare och enkel att jobba med i bakgrunden."

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Så skiljer sig Boost från Loopias vanliga UNIX-plattform

Sidcache

Sidcachen på Boost cachar PHP-sidor som om de varit statiska sidor vilket kan ge extremt snabba laddtider för din hemsida.

Läs mer om sidcache

Kodcache

Kodcachen på Boost cachar sidans PHP-kod vilket gör de flesta sidladdningar betydligt snabbare.

Läs mer om kodcache

Objektcache

Boost använder objektcache, främst till att cacha svar från databasen som din hemsida använder.

Läs mer om objektcache

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Har du några frågor om vår Boost-plattform?

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar året runt för att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier. Läs mer om vår support »

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15