Logga in

Få en blixtsnabb hemsida med Loopia Boost

Ta del av vår blixtsnabba webbplattform med grym prestanda - perfekt för hemsidor och webbutiker med krav på högsta hastighet! Ingår i webbhotellspaketen Företag och Företag Plus.

Beställ webbhotell med Boost

Vad är Boost?

Boost är vår stabila och blixtsnabba webbplattform som riktar sig till dig med en lite större hemsida, eller dig med krav på ännu snabbare laddtider än vad våra andra plattformar kan erbjuda. Många som testat Boost har upplevt en stor förbättring sett till imponerande snabba laddningstider!

Boost ingår i webbhotellspaketen Företag och Företag Plus.

Beställ Företagspaketet med Boost

Boost passar perfekt för dig som...

...driver en webbutik eller nyhetssida med en frekvent skara besökare/klick. Dessa besökare kommer att skapa många anrop mot olika delar av sidan och dess databas vilket inte alltid ett vanligt cache-tillägg kan lösa. Med den cache som medföljer i Boost kan dessa sidvisningar lösas snabbt och effektivt både för sidans besökare och administratör.

Så byter du till Boost

"Vi på DriftZone är otroligt nöjda med den nya plattformen och supporten från Loopia. Vi upplever att vår sida är snabbare än tidigare och enkel att jobba med i bakgrunden."

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Så skiljer sig Boost från vår vanliga plattform

1

Sidcache

Sidcachen på Boost cachar PHP-sidor som om de varit statiska sidor vilket kan ge extremt snabba laddtider för din hemsida.

Läs mer om sidcache

2

Kodcache

Kodcachen på Boost cachar sidans PHP-kod vilket gör de flesta sidladdningar betydligt snabbare.

Läs mer om kodcache

3

Objektcache

Boost använder objektcache, främst till att cacha svar från databasen som din hemsida använder.

Läs mer om objektcache

Nöjdhetsgaranti!

Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Har du några frågor om Boost?

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support