Logga in

Få en blixtsnabb hemsida med Loopia Boost

  • Loopias webbplattform med grym prestanda.
  • För hemsidor med krav på högsta hastighet.
  • Ingår i våra webbhotellspaket Företag och Företag Plus.

Beställ Företagspaketet med BoostBoost ingår i
Företagspaketen

Det här är Boost

Boost är vår stabila och blixtsnabba webbplattform som riktar sig till dig med en lite större hemsida, eller dig med krav på ännu snabbare laddtider än vad vår populära UNIX-plattform kan erbjuda. De av våra kunder som hittills har testat Boost-plattformen har upplevt en markant förbättring av hemsidan sett till imponerande snabba laddningstider. Det har i sin tur lett till ökad försäljning och fler visningar hos de webbutiker och nyhetssidor/bloggar som ligger på plattformen.

Boost ingår i webbhotellspaketen Företag och Företag Plus.

Beställ Företagspaketet med Boost

Så mycket snabbare kan din hemsida bli med Boost

Diagrammen nedan visar tre exempel på kunder till Loopia (driftzone.se, bymartinsdotter.se och formatstockholm.se) som alla har fått en tydligt förbättrad prestanda bara av att byta till Boost-plattformen. Samtliga sidor har testats utan någon form av cache-tillägg.

Boost passar perfekt för dig som...

...driver en webbutik eller nyhetssida med en frekvent skara besökare/klick. Dessa besökare kommer att skapa många anrop mot olika delar av sidan och dess databas vilket inte alltid ett vanligt cache-tillägg kan lösa. Med den cache som medföljer i Boost kan dessa sidvisningar lösas snabbt och effektivt både för sidans besökare och administratör.

"Vi på DriftZone är otroligt nöjda med den nya plattformen och supporten från Loopia. Vi upplever att vår sida är snabbare än tidigare och enkel att jobba med i bakgrunden."

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Så skiljer sig Boost från Loopias vanliga UNIX-plattform

Sidcache

Sidcachen på Boost cachar PHP-sidor som om de varit statiska sidor vilket kan ge extremt snabba laddtider för din hemsida.

Läs mer om sidcache »

Kodcache

Kodcachen på Boost cachar sidans PHP-kod vilket gör de flesta sidladdningar betydligt snabbare.

Läs mer om kodcache »

Objektcache

Boost använder objektcache, främst till att cacha svar från databasen som din hemsida använder.

Läs mer om objektcache »

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Har du några frågor om vår Boost-plattform?

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar året runt för att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier. Läs mer om vår support »

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Har du frågor om våra nya priser?

Se denna lista på samtliga uppdaterade priser hos Loopia:

https://support.loopia.se/wiki/uppdaterade-priser-pa-domannamn-1a-december-2020/

Varför justeras priserna?

Varför justeras priserna? Att priserna justeras beror främst på att inköpspriset hos våra leverantörer av olika tjänster har förändrats vilket gör att vi måste se över och anpassa våra egna priser.

Prisjusteringen är också en naturlig del i vår strävan att ständigt kunna utveckla, underhålla och förbättra vår support och våra tjänster. Det ger oss ökade möjligheter att ta vår redan prisade support till nya höjder och vårt utbud av tjänster till nästa nivå.

Miljön har stått i fokus under året och vi kommer inom kort att flytta in i ett nytt toppmodernt och klimatpositivt datacenter. Nu ser vi fram emot 2021 som kommer att bjuda på många trevliga förbättringar.

Mvh, Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt