Logga in

SSL hos Loopia – skydda besökare till företagets hemsida

  • Kryptera trafik mellan din sajt och besökarens dator
  • Öka förtroendet hos dina besökare med https
  • Rankas högre bland sökresultaten på Google

Logga in och beställ SSLSkydda dina
besökare nu

Vad är SSL?

Secure Socket Layer (SSL) används för att kryptera trafik mellan en hemsida på en webbserver och en besökare från en webbläsare. På så sätt är det omöjligt för obehöriga att “avlyssna” trafiken mellan hemsidan och besökaren. Tekniken används ofta för att skydda ditt lösenord till hemsidan (WordPress-inloggning t ex) eller vid betalningsmomentet i en e-handel där person- och kortuppgifter registreras och skickas mellan server och besökare.

Hur vet jag om en hemsida använder SSL?

Står det https:// istället för http:// före domännamnet i webbläsarens adressfält så är anslutningen krypterad. Ofta visas också ett hänglås i adressfältet som visar att anslutningen är krypterad och säker.

Vilka SSL-certifikat erbjuder Loopia?

Vi erbjuder två olika Premium SSL-certifikat som registreras och förnyas årsvis eller flerårsvis (ju fler år du registrerar, desto billigare) samt Let's Encrypt som ingår i våra webbhotellspaket. Om du redan har ett certifikat kan du enkelt lägga till det i Loopia Kundzon med hjälp av denna guide.

Observera att det domännamn du aktiverar SSL för måste finnas i ett Loopia-konto.

Trygg och säker hemsida

SSL-certifikat är signerade, vilket gör att besökare kan bekräfta din sajts identitet genom att t ex klicka på hänglåset som visas i adressfältet i webbläsaren.

Ökad säkerhet för besökare

SSL-certifikat säkrar kommunikationen mellan din webbplats och dina besökare och ser till att ingen kan läsa eller ändra den.

Visas som säker i Google

Google kräver att ditt domännamn har ett SSL-certifikat för att din hemsida ska visas som trygg och säker för användare av Google Chrome.

Omvandlar besökare till kunder

Att ha ett SSL-certifikat visar att du prioriterar säkerhet för dina besökare och kunder, vilket ökar tryggheten hos dem och ökar chansen att de blir kunder.

Kom igång med SSL hos Loopia

För att du snabbt och enkelt ska få igång ditt SSL-certifikat och öka säkerheten för dina kunder och besökare har vi samlat ett gäng guider i vår kunskapsdatabas:

Läs fler SSL-guider i vår kunskapsdatabas »

Logga in och beställ SSL

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Har du frågor om våra nya priser?

Se denna lista på samtliga uppdaterade priser hos Loopia:

https://support.loopia.se/wiki/uppdaterade-priser-pa-domannamn-1a-december-2020/

Varför justeras priserna?

Varför justeras priserna? Att priserna justeras beror främst på att inköpspriset hos våra leverantörer av olika tjänster har förändrats vilket gör att vi måste se över och anpassa våra egna priser.

Prisjusteringen är också en naturlig del i vår strävan att ständigt kunna utveckla, underhålla och förbättra vår support och våra tjänster. Det ger oss ökade möjligheter att ta vår redan prisade support till nya höjder och vårt utbud av tjänster till nästa nivå.

Miljön har stått i fokus under året och vi kommer inom kort att flytta in i ett nytt toppmodernt och klimatpositivt datacenter. Nu ser vi fram emot 2021 som kommer att bjuda på många trevliga förbättringar.

Mvh, Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt