SSL-certifikat hos Loopia

- öka säkerheten för dina besökare

  • Kryptera trafik mellan din sajt och besökarens dator
  • Öka förtroendet hos dina besökare med https
  • Rankas högre bland sökresultaten på Google
Logga in och beställ SSL
 

Vad är SSL?

Secure Socket Layer (SSL) används för att kryptera trafik mellan en hemsida på en webbserver och en besökare från en webbläsare. På så sätt är det omöjligt för obehöriga att “avlyssna” trafiken mellan hemsidan och besökaren. Tekniken används ofta för att skydda ditt lösenord till hemsidan (WordPress-inloggning t ex) eller vid betalningsmomentet i en e-handel där person- och kortuppgifter registreras och skickas mellan server och besökare.

Hur vet jag om en hemsida använder SSL?

Står det https:// istället för http:// före domännamnet i webbläsarens adressfält så är anslutningen krypterad. Ofta visas också ett hänglås i adressfältet som visar att anslutningen är krypterad och säker.

Vilka SSL-certifikat erbjuder Loopia?

Vi erbjuder två olika SSL-certifikat som registreras och förnyas årsvis eller flerårsvis (ju fler år du registrerar, desto billigare). Om du redan har ett certifikat kan du enkelt lägga till det i Loopia Kundzon.

Observera att det domännamn du aktiverar SSL för måste finnas i ett Loopia-konto och att hemsidan måste vara placerad på UNIX/Autobahn-plattformen för att SSL ska fungera.

Trygg och säker hemsida

SSL-certifikat är signerade, vilket gör att besökare kan bekräfta din sajts identitet genom att t ex klicka på hänglåset som visas i adressfältet i webbläsaren.

Omvandlar besökare till kunder

Att ha ett SSL-certifikat visar att du prioriterar säkerhet för dina besökare och kunder, vilket ökar tryggheten hos dem och ökar chansen att de blir kunder.

Ökad säkerhet för besökare

SSL-certifikat säkrar kommunikationen mellan din webbplats och dina besökare och ser till att ingen kan läsa eller ändra den.

Visas som säker i Google

Under 2017 inför sökmotorn Google ett krav om SSL för att din hemsida ska visas som trygg och säker för användare av Google Chrome.

Logga in och beställ SSL

Vardagar 07-22 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

Har du sökt i vår kunskapsdatabas?

Många av de frågor som inkommer till oss har vi skapat guider/färdiga svar för i vår kunskapsdatabas. Testa gärna att söka i denna för att snabbt få ett svar på din fråga.

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt