WordPress – hemsida eller blogg med ett klick

Med våra webbhotellskonton kan du utan extra kostnad installera en komplett hemsida eller blogg med ett enda klick.

WordPress är utan tvekan världens största bloggverktyg och används för över 200 miljoner webbsidor världen över. Det är dock ett alldeles utmärkt system att använda för “vanliga” hemsidor också. Nedan kan du läsa lite mer om vad du kan göra med WordPress och hur enkelt det är. För att komma igång kan du också läsa vår WordPress-skola.

Uppdatera direkt från webbläsaren eller mobiltelefonen

Med WordPress sköter du din hemsida eller blogg direkt från vilken webbläsare som helst genom att logga in i kontrollpanelen. Du kan ändra texter, lägga till bilder, skriva nya blogginlägg eller ändra utseende från vilken dator som helst.

Det finns dessutom “appar” för alla stora mobilplattformar, som iPhone, Android, Symbian och Windows Phone, så du kan uppdatera även från din mobiltelefon. Läs gärna vår artikel om appar för bloggaren

Välj utseende/tema

Det finns 1 000-tals med färdiga teman att välja mellan till din hemsida eller blogg i WordPress. Du kan söka efter en mängd kriterer som t ex färg, funktioner eller antal spalter för att hitta ett tema som passar dig. Innan du bestämmer dig kan du enkelt förhandsvisa utseendet med ditt innehåll och växla fram och tillbaka mellan olika teman.

Har du CSS-kunskaper kan du dessutom anpassa temat exakt efter dina egna önskemål.

Installera tillägg för extra funktioner

Saknar du någon funktion i WordPress så finns det antagligen redan ett tillägg att installera för att lösa detta. Via tilläggsbibliotetek kan du enkelt söka bland 1 000-tals tillägg och få tillgång till funktioner som integration med sociala medier, omröstningar, fotoalbum eller automatisk anpassning av din sida för mobiltelefoner.

Kom igång med vår WordPress-skola

För att du ska komma igång snabbt och få ut så mycket som möjligt av din sajt har vi tagit fram en WordPress-skola och publicerar dessutom löpande tips i våra sociala medie-kanaler.

Starta din hemsida eller blogg direkt

Beställ webbhotellspaket redan nu och få igång din hemsida eller blogg inom några minuter.

Beställ

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

 
021-12 82 22