Logga in

Stenkoll på din synlighet online

Loopia EasyListings gör det enkelt att synas i de viktigaste företagsregistren online – med ett enda klick. Med vår AI blir det dessutom superenkelt att svara på kundrecensioner och skapa innehåll till dina sociala medier!

Från endast 49 kr/mån

Kom igång med Loopia EasyListings

Alla kundrecensioner på ett och samma ställe

I kontrollpanelen kan du snabbt och smidigt se och svara på kundrecensioner från till exempel Google och Facebook. AI-funktionerna gör det enkelt att svara på dina kunders feedback – du bestämmer bara ton och innehåll medan AI tar hand om resten.

Kom igång

Klättra i Googles sökresultat

Loopia EasyListings ger dig enklare SEO-uppgifter du kan göra för att optimera din hemsida. Allt för att ditt företag ska bli mer synligt online.

Vill du jobba mer med SEO? Kolla in LoopiaSEO, som är ett mer heltäckande SEO-verktyg.

Börja klättra

Skapa och schemalägg inlägg i dina sociala medier

Låt AI-funktionerna hjälpa dig skapa och schemalägga inlägg i dina sociala medier. Loopia EasyListings samlar dina konkurrenters inlägg och skapar nytt relevant innehåll som passar ditt företag.

Börja skapa

Låt AI-funktionerna hjälpa dig på traven

Loopia EasyListings har ett antal smarta AI-funktioner – använd dem för att få hjälp med att skriva svar på kundrecensioner eller generera innehåll till sociala medier.

Ta hjälp av AI

Uppdatera din företagsinformation med ett klick

Spara värdefull tid genom att uppdatera din företagsinformation på Google, Facebook och Instagram med ett enda klick.

Kom igång

Vanliga frågor och svar om Loopia EasyListings

I vår digitala värld är det ett måste för företag att synas online idag! De flesta använder nämligen webben för att hitta information inför ett köp. Om ditt företag inte har en närvaro online går du alltså miste om potentiella kunder som är ute efter de produkter du erbjuder.

I Loopia EasyListings har vi valt de tre viktigaste platserna för dig som företagare att synas på - Google, Facebook och Instagram.

Vill du synas i fler företagsregister rekommenderar vi LoopiaListings istället – då syns du i över 20 register!

I runda slängar 48 timmar. Sedan kommer ditt företag synas på Google, Facebook och Instagram.

Både Loopia EasyListings och LoopiaSEO hjälper dig att öka ditt företags synlighet online – men där tar egentligen likheterna slut.

Med Loopia EasyListings lägger du till din företagsinformation i tre av de viktigaste företagsregistren med ett enda klick. Det gör att ditt företag är lättare att hitta på nätet av både nuvarande och blivande kunder.

Med LoopiaSEO optimerar du istället din hemsida för sökmotorer med hjälp av enkla guider och tips. Läs mer om LoopiaSEO

Nope! Det enda du egentligen behöver är ett företag. Du lägger bara till din företagsinformation – som kontaktuppgifter, öppettider, bilder och eventuella erbjudanden – och du blir synlig på Google, Facebook och Instagram.

Har du några frågor om Loopias marknadsföringsverktyg?

Om du har några funderingar eller behöver hjälp med våra marknadsföringsverktyg finns vår prisbelönta support här för dig alla dagar om året via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support