Logga in

Bli synlig på Google och få fler besök till hemsidan

Placera din hemsida högre upp på Google med enkla tips och guider. Få dagliga rapporter om din hemsidas placering och håll koll på konkurrensen online med detaljerad statistik.

Från endast 112 kr/mån

Kom igång med LoopiaSEO

Hur synlig är din hemsida idag?

Gör en kostnadsfri analys av din hemsida och se hur synlig den är bland sökresultaten på till exempel Google och Bing.

Enkel sökmotoroptimering av din hemsida

De flesta av dina kunder startar sina köp med att söka på webben - därför är det viktigt att du syns högt upp på t ex Google så att fler hittar dit och blir kunder. LoopiaSEO är ett av marknadens enklaste verktyg för sökmotoroptimering som bland annat ger dig:

  • Steg-för-steg-guider som hjälper dig att klättra högre på t ex Google och Bing.
  • Specifika guider för hemsidesverktygen Wordpress och Loopia Sitebuilder.
  • Kontinuerliga förbättringsförslag och rekommendationer.
  • Tydliga rapporter som visar ytterligare möjligheter till förbättring.
  • Detaljerad statistik om konkurrenter så att du alltid kan ligga steget före.

Logga in och kom igång med LoopiaSEO

Hur LoopiaSEO kan förbättra din närvaro online

1

Granskar och analyserar

LoopiaSEO ser över och analyserar din hemsida och ger detaljerade förbättringsförslag för att göra den mer synlig på webben.

2

Tips och guider för att synas bättre

Med enkla och tydliga tips och guider hjälper LoopiaSEO dig att optimera din hemsida för att synas bättre i sökmotorer som Google.

3

Full koll på din hemsidas framsteg

Med hjälp av tydliga, detaljerade och dagligen uppdaterade rapporter får du full koll på din hemsidas framsteg och hur den utvecklas över tid.

Få rekommendationer för just din hemsida

Få förbättringsförslag för just din hemsidas synlighet online i form av en enkel att göra-lista. Varje rekommendation innehåller enkla beskrivningar och videoguider.

Ligg steget före dina konkurrenter

Ta del av detaljerad statistik om hur väl dina konkurrenter syns på de sökord som är mest viktiga för din verksamhet. På så vis ligger du alltid ett steg före dina konkurrenter och kan överträffa dem på Google.

Låt ditt företag synas vid lokala sökningar

Över en tredjedel av alla sökningar på Google innehåller ett lokalt ord, t ex en ort. Med LoopiaSEO kan du enkelt följa framstegen för dina mest relevanta sökord ur två olika platsers perspektiv och enkelt anpassa och optimera din hemsidas innehåll efter lokala sökningar.

Ta del av daglig statistik i detaljerade rapporter

Håll dig uppdaterad om din hemsidas synlighet på webben med detaljerad statistik som uppdateras dagligen. Det ger dig möjlighet att enkelt följa din hemsidas utveckling och direkt agera på eventuella förbättringsmöjligheter.

Full kontroll med en enkel kontrollpanel

I kontrollpanelen får du en bra och tydlig överblick av din hemsidas framsteg tillsammans med rekommenderade förbättringar och tidsuppskattningar för att lösa dessa.

Vanliga frågor och svar om LoopiaSEO

Sökmotoroptimering (förkortat SEO) används för att förbättra och optimera din hemsida i syfte att få den att synas högt upp bland sökresultaten i sökmotorer som exempelvis Google och Bing. Genom att synas högt upp bland sökresultaten gör du det lättare för nuvarande och blivande kunder att hitta din hemsida när kunden söker efter en produkt eller tjänst som du erbjuder. Ju fler besökare du får till din hemsida, desto större är chansen till fler kunder och ökad försäljning.

Alla hemsidor behöver optimeras kontinuerligt för att förbättra och/eller behålla sin placering bland sökresultaten. Testa hur väl din hemsida syns på webben idag med vår kostnadsfria analys och se vad du behöver förbättra. När du känner dig redo att göra slag i saken och bli mer synlig online och få fler besökare till din hemsida är det bara att köra igång med LoopiaSEO och få hjälp på vägen.

Nej absolut inte, verktyget tar dig steg för steg framåt och ger dig alla kunskaper som krävs för att optimera just din hemsida.

För att klättra bland sökresultaten på till exempel Google är det sökmotoroptimering av din hemsida som gäller. Känner du dig inte riktigt bekväm med hur du ska gå tillväga är LoopiaSEO det perfekta verktyget för dig. Här får du vägledning genom hela processen med rekommendationer, förbättringsförslag och detaljerade rapporter om hemsidans utveckling så att du enkelt kan följa dina framsteg. Du får också tillgång till detaljerad statistik om hur det går för dina konkurrenter så att du alltid kan ligga ett steg före.

Att placeras högt upp bland sökresultaten på exempelvis Google är ingenting som sker över en natt, men följer du de rekommenderade förbättringsförslagen från LoopiaSEO-verktyget så ökar du chanserna för att snabba på processen. Sökmotoroptimering blir dock aldrig riktigt färdigt utan det gäller att arbeta kontinuerligt med att optimera och förbättra din hemsida för att både fortsätta klättra och för att behålla din placering på Google.

Har du frågor om LoopiaSEO?

Behöver du hjälp med LoopiaSEO finns vår prisbelönta support här för dig alla dagar om året via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för phishingutskick!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut. Läs gärna mer på vår blogg //Loopia Support