Logga in

Starta din egen wiki med MediaWiki

Låt dina besökare lägga till och redigera innehåll i din egen wiki, i samma system som används av Wikipedia. Ingår i våra webbhotellspaket.

Beställ webbhotell med MediaWiki

Vad är MediaWiki?

Tanken med en wiki är att besökarna själva enkelt och snabbt kan lägga till och redigera innehållet på sidan direkt via webbläsaren.

Självklart kan du låsa wikin så att endast vissa besökare kan se eller redigera den.

Nämner man ordet wiki är det nog många som associerar till den mest välkända wikin av alla, nämligen Wikipedia. Systemet som körs i bakgrunden på Wikipedia heter MediaWiki, och det är just det systemet du kan installera med ett klick i vår kundzon.

Låt dina besökare stå för innehållet

I en öppen wiki kan besökaren själv skapa en användare och sedan lägga till och ändra innehåll. På så sätt är det dina besökare som gör sidan till vad den är.

Ändra utseende med färdiga mallar

Det finns många färdiga mallar, eller skins som de kallas, för MediaWiki att använda på din wiki. Med hjälp av HTML/CSS kan du dessutom ändra utseendet på din wiki exakt så som du vill ha det.

Kom igång direkt

Beställ webbhotellspaket , installera MediaWiki och koppla wikin till ditt domännamn i Loopia Kundzon. Vi löser alla tekniska bitar utan att du behöver tänka på något.

Beställ webbhotell med MediaWiki

Hej, behöver du hjälp?

Vardagar: 8-19 Helger: 11-15