Logga in

Välkommen till Sveriges största webbhotell

Loopia är webbhotellet som erbjuder lättanvända tjänster, kunskapsdelning och en riktigt grym support för att hjälpa dig att snabbt och enkelt komma igång online med hemsida, e-post och allt därtill.

Om Loopia

Loopias resa startade 1999 under namnet NetConnect. Mycket har hänt sedan dess och i dag är vi Sveriges största och ledande leverantör av domännamn och webbhotell. Vi erbjuder säkra, stabila och användarvänliga tjänster tillsammans med en prisbelönt support som hjälper dig att snabbt och enkelt komma igång med hemsida, e-post, webbutik och allt annat du behöver för att göra succé online.

Loopia är medlem av intresseföreningen Registrars.se. Föreningen är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen.

Loopia AB är en del av Loopia Group med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Centraleuropa.

Vad vi erbjuder

1

Domännamn

Välj bland .se, .nu, .com och många fler toppdomäner till självkostnadspriser.

2

Webbhotell

Fritt antal e-postadresser och en rad olika hemsidesverktyg och e-handelslösningar ingår.

3

E-post

Skapa proffsiga e-postadresser med ditt eget domännamn.

...och allt annat du behöver för att komma igång och lyckas på webben.

Våra kunder

Våra kunder är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar vi drygt 800 000 domännamn - en siffra som ökar stadigt och konstant.

Våra återförsäljare

Vårt nätverk av över 4 000 återförsäljare består av proffsiga webbyråer från hela Sverige – alla med ambitionen att hjälpa dig med allt från att skapa en hemsida till att lösa eventuella tekniska problem.

Drivs av förnybar energi

Hos oss ligger din hemsida, e-post och övriga tjänster på servrar som drivs av förnybar energi genom Mälarenergi.

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet »

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för phishingutskick!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut. Läs gärna mer på vår blogg //Loopia Support