Om Loopia Webbhotell

Om Loopia

Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser såsom "Sveriges bästa webbhotell" i tidskriften Internetworld. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1999 och har kontor i både Sverige och Serbien.

Ett av ledorden i vår verksamhet är och har alltid varit att effektivisera och automatisera vår infrastruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt. På detta sätt lyckas vi bibehålla ett litet företags flexibilitet och personliga service, samtidigt som vi kan erbjuda de möjligheter och den trygghet som ett stort företag ger.

Loopia är medlem av intresseföreningen Registrars.se. Föreningen är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen.

Våra kunder

Våra kunder är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar vi drygt 800 000 domännamn - en siffra som ökar stadigt och konstant.

Historia

Loopias resa startade år 1999 av Sam Nurmi under namnet NetConnect. Sedan dess har otroligt mycket hänt, både för Loopia och för Internet i allmänhet. Vi har samlat de bästa händelserna från Loopias historia tillsammans med de nostalgiska händelser på nätet som mer eller mindre påverkat vår utveckling. Spana in Loopias tidslinje »

Utveckling

Till skillnad från många av våra konkurrenter så utvecklar vi majoriteten av våra system själva. På så vis kan vi enklare bibehålla vår ledande position inom webbhotellsbranschen när det gäller tjänster och system. Här kan du läsa om våra olika webbhotellslösningar och vår unika domänlösning LoopiaDNS.

Loopia är en del av Visma

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligere 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013. Läs mer om Visma

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-22, helger 11-15

Active24-kund: Se information här!

Är dina tjänster tillhörande ditt domännamn ej åtkomliga idag? Se information och lösning här: https://support.loopia.se/wiki/migrering-active24-till-loopia/

 
021-12 82 22 Stängt