Logga in

Hej, och välkommen till Loopia!

Vi är webbhotellet som erbjuder lättanvända tjänster, kunskapsdelning och en riktigt grym support för att hjälpa företagare att snabbt och enkelt komma igång på webben med hemsida, e-post och allt därtill.

Här nedanför kan du läsa mer om vad Loopia erbjuder, vilka som sitter bakom spakarna och om hur allting startade.

Hannah Johnsson Bittmann

Head of Sweden, Loopia Group

Vad vi erbjuder

Domännamn

Välj bland .se, .nu, .com och många fler toppdomäner till självkostnadspriser.

Webbhotell

Fritt antal e-postadresser och en rad olika hemsidesverktyg och e-handelslösningar ingår.

VPS

Virtuella servrar för dig som önskar full frihet för din hemsida och resurser som dedikeras endast till dig.

...och allt annat du behöver för att komma igång och lyckas på webben.

Om Loopia

Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser som "Sveriges bästa webbhotell" i tidskriften Internetworld. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1999 och finns idag i både Sverige, Norge och Serbien, och erbjuder också våra produkter och tjänster till övriga länder via loopia.com.

Ett av ledorden i vår verksamhet är och har alltid varit att effektivisera och automatisera vår infrastruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt. På detta sätt lyckas vi bibehålla ett litet företags flexibilitet och personliga service, samtidigt som vi kan erbjuda de möjligheter och den trygghet som ett stort företag ger.

Loopia är medlem av intresseföreningen Registrars.se. Föreningen är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen.

Våra kunder

Våra kunder är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar vi drygt 800 000 domännamn - en siffra som ökar stadigt och konstant.

Utveckling

Till skillnad från många av våra konkurrenter så utvecklar vi majoriteten av våra system själva. På så vis kan vi enklare bibehålla vår ledande position inom webbhotellsbranschen när det gäller tjänster och system. Här kan du läsa om våra olika webbhotellslösningar och vår unika domänlösning LoopiaDNS.

Historia

Loopias resa startade år 1999 av Sam Nurmi under namnet NetConnect. Sedan dess har otroligt mycket hänt, både för Loopia och för Internet i allmänhet. Vi har samlat de bästa händelserna från Loopias historia tillsammans med de nostalgiska händelser på nätet som mer eller mindre påverkat vår utveckling. Spana in Loopias tidslinje »

Våra tjänster drivs av förnybar energi 

Hos oss ligger din hemsida, e-post och övriga tjänster på servrar som drivs av förnybar energi genom Mälarenergi.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15