Skapa hemsida hos Loopia - snabbt och enkelt

  • Flera professionella hemsidesverktyg
  • Kom igång med bara ett klick
  • Ingår i alla våra webbhotellspaket
Beställ webbhotell med hemsida
 

Kom igång med din hemsida - välj bland flera verktyg

Som webbhotellskund hos Loopia får du allt du behöver för att skapa och hantera din hemsida, oavsett om det är din första sajt eller om du är en mer erfaren användare. Allt nedan ingår för endast 99 kr/mån

Just nu: 20% rabatt på Webbhotell Företag

* Erbjudandet gäller nybeställningar och första fakturan vid årlig betalning. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välj utseende bland mängder av teman

Verktygen vi erbjuder innehåller massor av olika designteman som du kan välja bland för att få exakt det utseende du vill ha på din sajt.

Kostnadsfri SuperSupport ingår

Vår prisbelönta support finns tillgänglig för dig alla dagar om året. Du når dem via e-post, telefon, chatt eller sociala medier. Läs mer om Loopia SuperSupport

Anpassar sig efter olika enheter

Hemsidan du skapar anpassar sig automatiskt efter dator, mobil och surfplatta. Med WordPress kan du dessutom redigera sajten från mobilen.

Kom igång med bara några klick

Välj något av de hemsidesverktyg vi erbjuder och installera det på bara några minuter med hjälp av våra utförliga steg-för-steg-guider.

 

"Loopias tjänster har alltid fungerat smidigt och bra för oss, vilket gjort att vi kunnat ägna mer tid och kraft åt vår verksamhet"
- Pia Stolt, situationsthlm.se

 

Vill du starta e-handel?

Med ett webbhotellspaket hos Loopia får du alla förutsättningar för att starta din alldeles egen webbutik. Välj bland de e-handelslösningar som ingår och kom igång med bara några klick.

Läs mer om våra e-handelslösningar
 

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Office 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vardagar 07-21 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Starta e-handel

Följ oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

 
021-12 82 22 Stängt