Logga in

Loopia SuperSupport till din tjänst

Som kund till oss kan du alltid känna dig trygg, Loopia SuperSupport finns där när du behöver hjälp – helt utan extra kostnad.

Kontakta Loopia SuperSupport

Kunniga hjältar

Våra hjältar på Loopia SuperSupport brinner för våra tjänster och webben i stort, därför kan du räkna med kunnig hjälp när du behöver det.

Alla dagar året runt

Vi finns till din undsättning ALLA dagar året runt. Så tveka inte att höra av dig oavsett om du behöver hjälp på julafton eller midsommarafton.

Du når oss överallt

Vi hjälper dig oavsett hur du vill kontakta oss. Telefon (021-12 82 22), e-post, chatt eller sociala medier som Twitter och Facebook.

Kostnadsfritt

Vår SuperSupport ingår i alla våra tjänster, helt utan extra kostnad, oavsett om du endast äger ett enda domännamn eller vårt största webbhotellspaket.

Personlig hjälp

Varje ärende är lika viktigt för hjältarna i Loopia SuperSupport. Vi tar oss alltid tiden att hjälpa dig med just dina problem.

Loopia <3 dig!

Vi förstår vikten av en framgångsrik Internetnärvaro. Därför älskar vi att bidra till att du lyckas genom att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

"Er support är super, alltid trevliga och hjälpsamma!"
– Terese Ann Garren, tereseann.se

"Suverän support! Snabba, vänliga och kunniga."
– Stefan Olsson, golfpaket.se

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Supportens sommarschema

Under veckorna 26-32 (27:e Juni till 12:e Augusti) har supporten följande öppettider:
Vardagar 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Många av de frågor som inkommer till oss har vi skapat guider/färdiga svar för i vår kunskapsdatabas. Testa gärna att söka i denna för att snabbt få ett svar på din fråga.

Trevlig sommar önskar vi på Loopia!