Logga in

Webbhotell med allt för din hemsida

Kom igång med din egen hemsida, e-post, blogg eller webbutik hos Sveriges bästa webbhotell. Vi tar hand om de tekniska bitarna så att du kan fokusera på annat.

Beställ webbhotell

Vilket webbhotellspaket passar dig bäst?

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandet på webbhotell gäller nybeställningar till och med 2024-12-31 och den första fakturan, därefter gäller ordinarie pris (betala månadsvis = rabatt 1:a månaden, kvartalsvis = rabatt 1:a kvartalet, årsvis = rabatt 1:a året). Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Med reservation för ändringar.

Fortfarande osäker på vilket webbhotellspaket du ska välja?
Läs de fullständiga tekniska specifikationerna och vår detaljerade prislista.

Skapa hemsida själv - snabbt och enkelt

Bygg din egen hemsida utan förkunskaper med Loopia Sitebuilder, välj en mall, dra och släpp text och bilder där du vill ha dem och publicera hemsidan med ett klick. Eller varför inte välja WordPress med oändliga möjligheter. Både Loopia Sitebuilder och WordPress ingår i våra webbhotellspaket.

Kom igång med din egen hemsida

Blixtsnabb hemsida med Boost

Vår stabila och blixtsnabba webbplattform Boost ingår i våra webbhotellspaket Företag och Företag Plus och är perfekt för företag med en större och mer prestandakrävande hemsida.

Läs mer om Loopia Boost

E-post

Skapa proffsiga e-postadresser och stärk ditt varumärke. Läs och skicka mail var och när du vill med Loopia Webbmail. Allt ingår i ditt webbhotellspaket.

Läs mer om e-post

E-handel

Starta e-handel snabbt och enkelt med WooCommerce, världens mest populära e-handelslösning som ingår i ditt webbhotellspaket och som täcker alla dina behov.

Kom igång med din e-handel

Säker hemsida med SSL/TLS

I webbhotellspaketet ingår SSL/TLS som ökar säkerheten för din hemsida genom att bland annat försvåra för obehöriga som vill stjäla dina inloggningsuppgifter.

Läs mer om SSL/TLS

Flytta till Loopia

Flytta hemsida och e-post till Loopia och få prisvärda tjänster och support i världsklass hos Sveriges bästa webbhotell.

Flytta till Loopia

Få fler kunder med hjälp av webben

Ladda ner “Så får du fler kunder med hjälp av webben” helt gratis och få tips om hur du:

  • ...väljer rätt domännamn (www-adress)
  • ...kommer igång med din egen hemsida
  • ...sätter upp ett gäng proffsiga e-postadresser
  • ...lockar mer trafik och fler kunder till din hemsida
Ladda ner e-boken gratis (PDF)

Surfa säkert med F-Secure

Undvik virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld på din dator. Med alla våra webbhotellspaket får du 3 månader gratis och sedan 20% återkommande rabatt på världens bästa skydd* för din dator, F-Secure Internet Security.

Läs mer om F-Secure

Nöjdhetsgaranti!

Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support