Komplettera ditt webbhotell

Våra webbhotellspaket är väl tilltagna redan från början, men ibland kan man ändå behöva komplettera sitt konto med någon extratjänst. Alla extratjänster listade nedan går att aktivera direkt genom Loopia Kundzon. Aktiveringen är omedelbar och tjänsterna går att använda på en gång.

Extratjänster

Nedan ser du priserna för våra extratjänster. Samtliga priser är angivna inklusive moms.Vi tillämpar 30 dagars fakturering. Om du är intresserad av våra webbhotellspriser, klicka här.

Extratjänster Pris
Extra MySQL-databas 29,00 kr/mån
Extra MS SQL-databas 39,00 kr/mån
Extra FTP-konto 30,75 kr/mån
Extra utrymme (1 GB) 169,00 kr/mån
Extra trafik (1 GB) 29,00 kr/mån
Återställning av backup 0,00 kr
LoopiaPREPAID Valfritt, dock
max 5000 kr
Microsoft Office 365 Från 79,00 kr/mån
Loopia Sitebuilder Small 0 kr/mån
Loopia Sitebuilder Medium 79,00 kr/mån
Loopia Sitebuilder Large 149,00 kr/mån
Loopia Sitebuilder Webbutik 299,00 kr/mån
Tictail Webbutik 0,00 kr/mån
Loopia Domänskydd Privacy 8,25 kr/mån
Loopia Domänskydd Proxy 16,58 kr/mån
Skicka nyhetsbrev Från 0,00 kr/mån
LoopiaVPS 249,00 kr/mån

Skicka nyhetsbrev

Get a Newsletter är ett enkelt och effektivt verktyg för e-postutskick som ingår i alla våra webbhotellspaket och LoopiaDNS. Har du fler kontakter eller behöver skicka fler mail än de som ingår kan du uppgradera tjänsten efter dina behov. Läs mer här »

Extra MySQL-databas

I ditt webbhotell ingår 25 eller 50 st MySQL-databaser som standard. Självklart kan du köpa till ytterligare databaser om behovet uppstår.

Extra utrymme

Om du behöver mer utrymme än det som ingår som standard så kan du köpa till detta. Extrautrymmet fördelas fritt mellan hemsida, e-post och eventuella databaser.

LoopiaPREPAID

Med LoopiaPREPAID kan du som kund hos oss köpa krediter och därmed få en pott som du kan använda för betalning av framtida fakturor. På så vis kan du exempelvis få domänbeställningar aktiverade direkt utan att först manuellt behöva betala en faktura, dessutom kan du minska antalet fakturor du får markant.

Extra FTP-konto

I ditt webbhotell ingår 25 eller 50 st FTP-konton som standard. Självklart kan du köpa till ytterligare konton om behovet uppstår.

Extra trafik

Om du behöver mer månatlig trafik än det som ingår som standard så kan du köpa till detta. Trafiken fördelas mellan hemsida, e-post och databaser.

Återställning av backup

Backup tas dagligen på all data i alla webbhotellsabonnemang. Att återställa önskade filer går enkelt göra direkt via ditt FTP-program. Det går snabbt, lätt och är helt kostnadsfritt.

Vardagar 07-21 · Helger 11-15

Kostnadsfri SuperSupport ingår i alla våra tjänster.

Följ oss

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Längre svarstider och info till City Sites-kunder

Är du tidigare City Sites-kund? Se gärna vår FAQ för svar på de vanligaste frågorna och länkar till våra guider för exempelvis e-postklienter: FAQ City Sites

Just nu pågår en flytt av kunder från City Sites till oss på Loopia. Det innebär att det är många som kontaktar vår support. Vi svarar givetvis alla ärenden som inkommer till oss, men vi reserverar oss för att svarstiderna kan vara längre än vad våra kunder är vana vid. Vi hoppas att ni har överseende med detta och att vi snart är tillbaka på vanliga svarstider.


//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt