Utmärkelser

Vi har under åren blivit tilldelade ett antal olika priser och utmärkelser. Nedan finner du ett urval av dessa priser med tillhörande förklaringar.

 

Internetworld 2009

Rekommenderas av Internetworld

- Sveriges största webbhotell (sett till antalet .se-domäner) står sig väl i konkurrensen. Inte minst på grund av sin stabila support.

Guldstänk 2005

Årets marknadsförare i Västerås 2004

- Loopia Webbhotell AB har genom lyhördhet och generositet skapat ett av Sveriges populäraste webbhotell. Med en ödmjuk strategi grundad på en glasklar vision om sin marknadsposition och ett agerande sprunget ur klassiskt generöst entreprenörstänkande att verkligen lyssna till och bry sig om vad kunderna vill ha har Loopia blivit webbhotellet med glad kö till incheckningsdisken.

Internetworld 2005

Sveriges bästa webbhotell

- Loopia driver Sveriges bästa webbhotell. Det kan vi på Internetworld konstatera efter att ha hårdtestat 15 stora hotell i nära åtta veckor. - Sammanvägning av stabilitet, helgsupport, pris, generös trafikgräns och det bästa statistikverktyget gör Loopia till Sveriges bästa webbhotell 2005, skriver Internetworld i utgåva 02 / 05.

Teknikbyn 2004

Årets Teknikbyföretag 2004

- Loopia, med dess grundare Sam Nurmi i spetsen, får priset för en lysande entreprenörinsats inom IT-branschen. Företaget som startades 1999 har gått från "två tomma fickor" till att fem år senare bli Telias främsta utmanare inom affärsområdet webbhotell.

Internetworld 2004

Rekommenderas av Internetworld

Internetworld konstaterar att vi är mycket billigare än de konkurrenter som erbjuder liknande tjänster och skriver "Därför kan vi utan problem rekommendera dem till både privatpersoner och företag". I och med detta tilldelas vi utmärkelsen" Rekommenderas av Internetworld" 02 / 04.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Är du tidigare kund till .SE Direkt och har frågor om fakturor du nu får från oss?

Är du tidigare kund till SE Direkt och har frågor om de tjänster/fakturor du nu erbjuds?

Du kan se svaret på de vanligaste frågorna på denna sidan.

(Questions in English? See this page!)

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt