Logga in

Bygg en hemsida med WordPress

Välj bland tusentals mallar och kom igång med världens mest populära hemsidesverktyg hos Loopia, Sveriges bästa webbhotell för WordPress.
Läs mer

Beställ webbhotell med WordPress

Vad är WordPress?

WordPress är världens största verktyg för hemsidor och används flitigt av både privatpersoner och företag. Välj bland tusentals WordPress-mallar och skapa allt från hemsidor och bloggar till mer komplexa webbplatser till företag.

Beställ webbhotell med WordPress

Starta webbutik i WooCommerce

WooCommerce är världens mest populära e-handelslösning som ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta din egen webbutik, helt integrerad med din befintliga WordPress-sida.

Läs mer om WooCommerce

Yogansa valde Loopia WordPress

WordPress är världens största hemsidesverktyg med över 60 miljoner användare. Mängden av färdiga teman och funktioner samt enkelheten att själv uppdatera innehållet på din hemsida gör WordPress till ett naturligt val för ditt företag oavsett vilka behov du har.

Se filmen om Yogansa

Uppdatera i mobilen

Uppdatera din hemsida direkt från webbläsaren genom att logga in i kontrollpanelen. Det finns dessutom appar för alla stora mobilplattformar så att du kan uppdatera även från mobilen.

Lägg till funktioner

Saknar du någon funktion i WordPress så finns det antagligen ett tillägg att installera för att lösa detta. Tänk på att enbart ladda ner tillägg från pålitliga källor, så som wordpress.org/plugins.

Hur fungerar WordPress?

WordPress - alla pratar om det, men vad är det egentligen? Spana in Loopia-akademin där vi berättar mer om WordPress och visar hur du kommer igång med din hemsida hos Loopia.

Se alla guider

Vanliga frågor

Med WordPress i våra webbhotellspaket får du bland annat:

  • Automatisk koppling mellan din hemsida och ditt domännamn
  • Full frihet sett till design, teman och plugins
  • 75-200 GB utrymme för din hemsida
  • fritt antal e-postadresser
  • Möjlighet att koppla hemsidan till Google Analytics för utförlig statistik
  • Verktyg för att skicka nyhetsbrev till kunder via e-post
  • Support på svenska 365 dagar om året

Allt detta till ett lägre pris än hos WordPress.com. Vill du spana in fler alternativ har vi samlat några av alla hemsidesverktyg <a href="/skapahemsida/">här</a> .

Nej, det stämmer inte. WordPress började mycket riktigt som ett bloggverktyg, men under åren har det utvecklats till ett fullfjädrat verktyg för hemsidor som används runt om i hela världen av både små och stora företag. Ta gärna del av våra WordPress-guider för att lära dig mer om hur du bygger en WordPress-hemsida.

En av de bästa sakerna med WordPress är att det är så anpassningsbart! Dels finns det massor av olika mallar och teman att välja bland för att bestämma hur din hemsida ska se ut, men också tusentals olika tillägg som ger dig möjlighet att använda fler funktioner på din hemsida och få den exakt så som du vill ha den. Ta hjälp av vår guide för att installera ett tillägg på din hemsida »

Google Analytics är ett gratis verktyg som hjälper dig att analysera trafiken till din hemsida och till exempel ta reda på hur många besökare du har per dag, varifrån besöken kommer, hur lång tid besökare stannar, vilka sidor besökare tittar mest på, osv. På så vis kan du enkelt följa upp om innehållet på din hemsida tilltalar dina nuvarande/blivande kunder, eller om det finns något som behöver finslipas. Ta hjälp av vår guide för att koppla Google Analytics till din hemsida »

Vi tar regelbundet säkerhetskopior av din hemsida, men det kan ändå vara bra att ha en kopia sparad på din egen dator som du enkelt kan återställa om något oväntat skulle inträffa. Precis som mycket annat på webben kan din WordPress-hemsida utsättas för intrång, problem med tillägg, strul vid uppdateringar, etc. Med en bra säkerhetskopia kan du känna dig trygg med att räddningen finns nära om något skulle hända. Ta hjälp av vår guide för att ta en säkerhetskopia av din hemsida »

Vi finns här för dig!

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, för att svara på frågor.

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support