Svenska företag på webben 2017

En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag idag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar.

Läs hela rapporten

Vår rapport Svenska företag på webben 2017 har tagits fram för att kartlägga hur svenska företags närvaro på webben ser ut idag och se hur det motsvarar svenskarnas förväntningar, i syfte att ge företag insikt kring hur de bör prioritera sin webbsatsning.

Utdrag från rapporten

  • 96% av svenskarna tycker att det är viktigt för företag att ha en hemsida - 15% av Sveriges företag saknar fortfarande hemsida och av dessa har hälften inga planer på att skaffa en.
  • Få svenska företag nyttjar Google i sin marknadsföring på webben - samtidigt söker 97% av svenskarna information om företag/produkter på Google.
  • Många svenska företag felprioriterar sin webbnärvaro. Svenskarna föredrar att företag har en aktuell/mobilanpassad hemsida framför att de är aktiva i sociala medier, trots det är många företag aktiva i sociala medier och har en hemsida som varken är mobilanpassad eller uppdaterad.

» Ladda ner hela rapporten som en pdf


Ny hemsida till företaget?

Läs mer om Loopias hemsidesverktyg

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Är du kund till .SE Direkt och har frågor om flytten till oss?

Just nu pågår en flytt av kunderna från SE Direkt till oss på Loopia. När ett konto är färdigflyttat till oss kommer vi att skicka ut användaruppgifterna till kontots kontaktadress.

Funktioner i Loopia kundzon, såsom sammanslagning och överlåtelse, kommer att öppna inom några dagar.

Önskar du enbart att ha din domän hos Loopia kan du i din Loopia Kundzon nedgradera ditt konto till LoopiaDomän under kontoinställningar.

Du kan se svaret på de vanligaste frågorna om flytten på denna sidan.

(Questions in English? See this page!)

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt