Logga in

Webbhotell med allt du behöver

Kom igång med din egen hemsida, e-post, blogg eller webbutik. Vi tar hand om de tekniska bitarna så att du kan fokusera på annat.

Beställ webbhotell

Webbhotell från 39 kr/mån första året!

* Erbjudandet visas ex moms och gäller nybeställningar till och med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) samt den första fakturan.
Därefter gäller ordinarie pris från 99 kr/mån ex moms. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Vilket webbhotellspaket passar dig bäst?

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandet på webbhotell gäller nybeställningar till och med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) och den första fakturan, därefter gäller ordinarie pris. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Fortfarande osäker på vilket av våra webbhotell du ska välja?
Läs de fullständiga tekniska specifikationerna och vår detaljerade prislista.

Skapa din hemsida själv utan förkunskaper

Bygg din egen hemsida utan förkunskaper med Loopia Sitebuilder eller WordPress som ingår i ditt webbhotellspaket. Välj en mall, dra och släpp text och bilder där du vill ha dem och publicera hemsidan med ett klick.

Blixtsnabb hemsida med Boost

Vår stabila och blixtsnabba webbplattform Boost ingår i våra webbhotellspaket Företag och Företag Plus och är perfekt för företag med en större och mer prestandakrävande hemsida.

Läs mer om Loopia Boost

E-post

Skapa proffsiga e-postadresser och stärk ditt varumärke. Läs och skicka mail var och när du vill med Loopia Webbmail. Allt ingår i ditt webbhotellspaket.

Läs mer om e-post

 

Webbutik

Starta en komplett webbutik som täcker alla dina behov med WooCommerce, världens mest populära e-handelslösning, som ingår i ditt webbhotellspaket.

Kom igång med din webbutik

 

Säkrare hemsida med SSL/TLS

Ett SSL/TLS-certifikat krypterar trafiken mellan din sajt och dina besökare vilket gör det omöjligt för obehöriga att stjäla känslig information (t ex inloggnings- eller kontouppgifter).

Läs mer om SSL/TLS

 

Flytta till Loopia

Flytta din hemsida och e-post till Loopia och få prisvärda tjänster och support i världsklass hos Sveriges största webbhotell.

Flytta till Loopia

Få fler kunder med hjälp av webben

Ladda ned “Så får du fler kunder med hjälp av webben” helt gratis och få tips om hur du:

  • ...väljer rätt domännamn (www-adress)
  • ...kommer igång med din egen hemsida
  • ...sätter upp ett gäng proffsiga e-postadresser
  • ...lockar mer trafik och fler kunder till din hemsida
Ladda ner e-boken gratis (PDF)

Surfa säkert med F-Secure

Undvik virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld på din dator. Med alla våra webbhotellspaket får du 3 månader gratis och sedan 20% återkommande rabatt på världens bästa skydd* för din dator, F-Secure Internet Security.

Läs mer om F-Secure

Nöjdhetsgaranti! Vi har 30 dagars öppet köp på våra webbhotell, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Eventuella domännamn och extratjänster som t ex Microsoft 365 omfattas inte av garantin.

Beställ webbhotell

Vi finns här för dig - varje dag

Behöver du hjälp? Vår omtyckta och prisbelönta SuperSupport ingår i alla tjänster. Läs mer »

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du ombeds förnya din domän. Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia. Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

Läs gärna mer på vår blogg

//Loopia Support