Logga in

Partners och leverantörer

Vi för ett aktivt samarbete med ett flertal olika partners och leverantörer.
Nedan finner du ett urval av dessa.

Network Appliance

Network Appliance utvecklar de filserversystem vi använder för våra klustrade lagringslösningar. Produkter från Network Appliance räknas som ledande av många aktörer i IT-branschen. För mer information om Network Appliance, besök följande sida: www.netapp.com.

IBM

IBM är en klassisk och välkänd leverantör av IT-lösningar. VI använder IBM till diskbaserad masslagring. För mer information om IBM, besök följande sida: www.ibm.se.

Dell

Vi har använt rackservrar från Dell i många år. Dells produkter har hög kvalitet och Dell har alltid varit en bra samarbetspartner. För mer information om Dell, besök följande sida: www.dell.se.

Cisco Systems

Vi använder ett flertal produkter från Cisco Systems i vår serverhall. Cisco Systems är ledande när det gäller avancerade nätverksprodukter, såsom routrar och switchar. För mer information om Cisco Systems, besök följande sida: www.cisco.se.

Microsoft

Vi innehar SPLA (Service Provider Licence Agreement) med Microsoft. Detta innebär att vi är licensierade för att kunna förse våra kunder med tjänster som baseras på Microsofts programvaror. Vår personal innehar även ett flertal olika Microsoft-certifieringar (MCSE). För mer information om Microsoft, besök följande sida: www.microsoft.se.

FreeBSD

För våra UNIX-servrar använder vi främst FreeBSD. FreeBSD är ett väldigt stabilt, tillförlitligt och säkert operativsystem som används av ett flertal stora företag som exempelvis Yahoo, Sony Japan och Apache. För mer information om FreeBSD, besök följande sida: www.freebsd.org.

OpenBSD

Vi använder även ett UNIX-operativsystem som heter OpenBSD. OpenBSD är ett operativsystem som fokuserar på säkerhet, öppenhet, korrekthet och nätverksfunktioner. För mer information om OpenBSD, besök följande sida: www.openbsd.org.

IIS (Stiftelsen för Internetinfrastruktur)

Som ackrediterad registrar för den svenska toppdomänen .se hanterar vi allt som rör registreringar, relegeringar och administration av .se-domäner. Vi är den registrar som registrerar flest .se-domäner i hela världen. För mer information om .SE, besök följande sida: www.iis.se.

Som registrar för toppdomänen .nu hanterar vi allt som rör registreringar, relegeringar och administration av .nu-domäner.

EURid

Vi är en certifierad EURid-registrar. Detta innebär att vi har möjlighet att registrera och hantera .eu-domäner på ett väldigt effektivt och smidigt sätt. För mer information om EURid, besök följande sida: www.eurid.eu.

Ascio

Vi använder Ascio för att registrera alla toppdomäner utom .se, .eu och .nu. För mer information om Ascio, besök följande sida: www.ascio.com.

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15