Logga in

Krydda din hemsida med fantastiska bilder från Pickit!

Med Pickit Business får du tillgång till över 1 miljon bilder fria att använda till vad du vill. Spara dina egna bilder och loggor på samma ställe för enkel åtkomst från alla dina enheter.

Testa Pickit Business gratis i 2 månader

Exempel på några av alla proffsiga bilder du kan använda

Pickit ger dig möjlighet att välja bland över 1 miljon olika bilder som du kan använda var du vill, t ex på din hemsida, blogg eller i sociala medier. Se några exempel på bilder nedan.

Prova Pickit Business gratis i 2 månader för upp till två användare

Innan du bestämmer dig kan du i lugn och ro prova Pickits bildbank gratis i 60 dagar. Gillar du tjänsten betalar du endast 50 kr/mån för att fortsätta använda den fritt för upp till två användare! Är ni fler i ert team kan ni enkelt lägga till fler användare för bara 25 kr extra per månad och användare.

Fyll i dina uppgifter för att prova på Pickit kostnadsfritt:

Det här är Pickit

Pickit är en bildtjänst som ger dig tillgång till över 1 miljoner bilder att använda fritt var och när du vill, till exempel på din hemsida eller blogg, i sociala medier eller i presentationer skapade i ex PowerPoint eller Word. Med Pickit får du bland annat:

  • Fri tillgång till bilder, ikoner, clipart, logotyper och riktlinjer för webben och Officepaketet.
  • Alla företagets bilder, logotyper, mm samlade på ett och samma ställe, säkert och enkelt.
  • Enkel överblick av dina bilder med tydliga kategorier, beskrivningar och taggar.
Läs mer om Pickit

Testperioden pågår i 2 månader, därefter betalar du endast 50 kr/mån för fri användning av Pickit Business för upp till två användare. Erbjudandet om kostnadsfri testperiod gäller Loopias kunder och är inte tillgängligt för tidigare användare av Pickit. Moms tillkommer på alla priser och betalning av tjänsten sker med kort.

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

//Loopia Support