Logga in

Mer domän och webb till Loopias kunder

Pressmeddelande från 2009-07-01. Finns även tillgängligt i PDF-format.

Ny kundzon och uppdaterat paketinnehåll

Efter ett halvår av fokuserat design- och utvecklingsarbete är vi idag stolta över att kunna öppna dörrarna till beta-versionen av vår helt nya kundzon. Dessutom har vi, tack vare omfattande uppgraderingar i vår infrastruktur, utökat våra webbhotellspaket med fem gånger så mycket webbutrymme och mer än dubbelt så höga trafikgränser till samma låga pris som tidigare. Detta firar vi med slopad startavgift för alla nya kunder under juli.

Tack vare lyhördhet inför våra kunders önskemål samt en förmåga att snabbt införa ny teknik och funktioner har Loopia sedan starten för tio år sedan blivit en marknadsledande aktör på den svenska webbhotellsmarknaden med flera utmärkelser och rekommendationer.

Nu tar vi nästa stora steg framåt. Efter uppmaningar till våra kunder att lämna förslag på förbättringar av våra tjänster, har vi det senaste halvåret lagt ner mycket energi på att förbättra vår infrastruktur och ta fram en ny kontrollpanel som tar tillvara det bästa av våra gamla kundzoner och tar hänsyn till alla de värdefulla synpunkter och idéer vi fått.

- Idag har vi uppgraderat våra kunders tjänst från grunden. En helt ny kundzon, integrerad i loopia.se, med det bästa från båda våra tidigare kontrollpaneler och med en massa ny funktionalitet. Det känns bra att göra kundzonen tillgänglig för alla våra kunder - oavsett avtal och till samma låga pris som tidigare, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia i Västerås. Nu får våra webbhotellskunder tillgång till alla de domänverktyg som tidigare var tillgängliga endast för domänkunder, och våra domänkunder vet precis vad de får tillgång till vid en uppgradering.

- Bland nyheterna i den nya kundzonen ser vi bland annat en helt ny DNS-editor där användaren kan konfigurera sina domännamn in i minsta detalj. Vidare inför vi felsäker tilläggning av domännamn, uppdaterade verktyg för massändring, bättre administration av e-post och förbättrad kontohantering.

- Parallellt med utvecklingsarbetet av kundzonen har stora förbättringar gjorts i vår infrastruktur. Därför är vi idag stolta över att kraftigt kunna utöka webbutrymmet samt trafikgränserna i våra paket. Från 1 och 2 GB utökar vi nu webbutrymmet till 5 respektive 10 GB, samtidigt som våra trafikgränser går från 20 och 40 GB / mån till 50 respektive 100 GB / mån.

Detaljerad information om de nya funktionerna i Loopia Kundzon samt skärmbilder på dessa finns på adressen www.loopia.se/webbhotell/kontrollpanelen/. Under tiden kundzonen befinner sig i beta finns möjlighet att logga in i tidigare kontrollpaneler genom vårt inloggningsformulär på www.loopia.se.

- Full frihet med andra ord! avslutar Jimmie.

Om Loopia AB

Loopia AB är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell. Företaget är en del av Mamut, en ledande leverantör av ekonomi-, CRM- och Internetlösningar till små och medelstora företag, enskilda firmor, föreningar och privatpersoner i Nordeuropa. Loopia siktar på att erbjuda både privatpersoner och företag de bästa lösningarna för hur de hanterar sina webbsidor och e-post; drift, serverutrymme, gratis telefonsupport och konkurrenskraftiga priser. Loopia har idag verksamhet i Sverige och i Serbien. Se även www.loopia.se.

Om Loopia

Länkar

Blanketter och avtalsvillkor

Hej, behöver du hjälp?

Mån-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 09:00 - 17:00 Helger: 11-15

Varning för e-postbedrägeri / nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade e-postbedrägerier/nätfiske-meddelanden där du bland annat ombeds förnya din domän, förnya webbhotell eller att en betalning inte gått igenom.

Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia.

Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut. Läs gärna mer på vår blogg

//Loopia Support