LoopiaAPI

LoopiaAPI ger dig funktionalitet som finns i Loopia Kundzon och Loopia Återförsäljarzon fast via XML-RPC. På så vis har du möjlighet att själv helt automatisera saker som administration och registrering av domännamn.

API för Loopia Kundzon

Med LoopiaAPI har du möjlighet att kontrollera huruvida ett visst domännamn är ledigt, registrera nya domännamn, lägga till och ta bort subdomäner, editera zone records samt betala domänfakturor via LoopiaPrePAID.

API för Partners

Loopia-partners kan lista och lägga till nya kunder genom de partnerspecifika metoderna. Partners har även tillgång till alla metoder för Loopia Kundzon för alla sina kunder.

Dokumentation

Nedan följer dokumentation och exempel.

 

LoopiaAPI-logotyp

Använd gärna vår LoopiaAPI-logotyp i de projekt som använder sig av LoopiaAPI. Här kan du ladda ner logotypen i ett par olika format. Det är inte tillåtet att förändra logotypens färg eller utseende.

Fil Innehåll Filformat Storlek
loopia-api-logo.png LoopiaAPI-logotyp PNG 18 kb
loopia-api-logo-eps.zip LoopiaAPI-logotyp EPS 189 kb

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phising-meddelanden där du ombeds betala in pengar till ett anonymt konto för att dina personliga data ej ska läggas ut på webben. Det rör sig alltså om helt påhittade påståenden och vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress.

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt