Logga in

LoopiaAPI

LoopiaAPI ger dig funktionalitet som finns i Loopia Kundzon och Loopia Återförsäljarzon fast via XML-RPC. På så vis har du möjlighet att själv helt automatisera saker som administration och registrering av domännamn.

API för Loopia Kundzon

Med LoopiaAPI har du möjlighet att kontrollera huruvida ett visst domännamn är ledigt, registrera nya domännamn, lägga till och ta bort subdomäner, editera zone records samt betala domänfakturor via LoopiaPrePAID.

API för Återförsäljare

Återförsäljare kan lista och lägga till nya kunder genom de återförsäljarspecifika metoderna. Återförsäljare har även tillgång till alla metoder för Loopia Kundzon för alla sina kunder.

Dokumentation

Nedan följer dokumentation och exempel.

 

LoopiaAPI-logotyp

Använd gärna vår LoopiaAPI-logotyp i de projekt som använder sig av LoopiaAPI. Här kan du ladda ner logotypen i ett par olika format. Det är inte tillåtet att förändra logotypens färg eller utseende.

Fil Innehåll Filformat Storlek
loopia-api-logo.png LoopiaAPI-logotyp PNG 18 kb
loopia-api-logo-eps.zip LoopiaAPI-logotyp EPS 189 kb

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 8-19, helger 11-15

Varning för nätfiske!

Just nu ser vi en ökning av så kallade phishing-meddelanden där du ombeds förnya din domän. Vårt råd är att du inte klickar på några länkar och tar bort meddelandet direkt. Även om det kan se så ut vid en första anblick så är dessa e-postmeddelanden ej skickade från er egna e-postadress eller från oss på Loopia. Du kan se eventuella fakturor från oss i din kundzon, där kan du också se när din domän löper ut.

Läs gärna mer på vår blogg

//Loopia Support