LoopiaAPI

LoopiaAPI ger dig funktionalitet som finns i Loopia Kundzon och Loopia Återförsäljarzon fast via XML-RPC. På så vis har du möjlighet att själv helt automatisera saker som administration och registrering av domännamn.

API för Loopia Kundzon

Med LoopiaAPI har du möjlighet att kontrollera huruvida ett visst domännamn är ledigt, registrera nya domännamn, lägga till och ta bort subdomäner, editera zone records samt betala domänfakturor via LoopiaPrePAID.

API för Partners

Loopia-partners kan lista och lägga till nya kunder genom de partnerspecifika metoderna. Partners har även tillgång till alla metoder för Loopia Kundzon för alla sina kunder.

Dokumentation

Nedan följer dokumentation och exempel.

 

LoopiaAPI-logotyp

Använd gärna vår LoopiaAPI-logotyp i de projekt som använder sig av LoopiaAPI. Här kan du ladda ner logotypen i ett par olika format. Det är inte tillåtet att förändra logotypens färg eller utseende.

Fil Innehåll Filformat Storlek
loopia-api-logo.png LoopiaAPI-logotyp PNG 18 kb
loopia-api-logo-eps.zip LoopiaAPI-logotyp EPS 189 kb

Hej, behöver du hjälp?

Öppet vardagar 7-21, helger 11-15

Är du kund till .SE Direkt och har frågor om flytten till oss?

Just nu pågår en flytt av kunderna från SE Direkt till oss på Loopia. När ett konto är färdigflyttat till oss kommer vi att skicka ut användaruppgifterna till kontots kontaktadress.

Önskar du enbart att ha din domän hos Loopia kan du i din Loopia Kundzon nedgradera ditt konto till LoopiaDomän under kontoinställningar.

Du kan se svaret på de vanligaste frågorna om flytten på denna sidan.

(Questions in English? See this page!)

//Loopia Support

 
021-12 82 22 Stängt